Ο Άστον Κούτσερ μιλά για το διαζύγιο με την Ντέμι Μουρ: Πήγα μόνος μου στο βουνό για μια εβδομάδα

Ο Άστον Κούτσερ περιέγραψε με λεπτομέρειες τι ακριβώς έκανε αμέσως μετά το διαζύγιό του με την Ντέμι Μουρ. Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο podcast "Armchair Expert" του φίλου του Dax Shepard, όπου μίλησε για την καριέρα του, τα παιδιά του, τις σχέσεις γενικότερα αλλά και τον προηγούμενο γάμο του με την Μουρ.


"Αμέσως μόλις πήρα διαζύγιο, πήγα στα βουνά για μια εβδομάδα μόνος μου. Δεν έτρωγα τίποτα, δεν έπινα τίποτα, μόνο νερό και τσάι. Άφησα στην άκρη όλους μου τους υπολογιστές, το τηλέφωνο, τα πάντα. Ήμουν εκεί (σ.σ. στη Μοντάνα) ολομόναχος, οπότε δεν μιλούσα με κανέναν. Είχα μόνο ένα σημειωματάριο, ένα στυλό, νερό και τσάι για μία εβδομάδα", λέει στη συνέντευξή του. 

Ο Άστον Κούτσερ και η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2005. Μετά από έξι χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2011 και τον Δεκέμβριο του 2012 ο Κούτσερ ζήτησε διαζύγιο. Όπως παραδέχεται σήμερα, απόλαυσε πολύ εκείνη την εβδομάδα μόνος του. "Έκανα ό,τι μου κατέβαινε στο κεφάλι. Κατέγραψα κάθε σχέση που είχα όπου ένιωθα πως υπήρχε κακία ή κάτι άλλο, τύψεις, ο,τιδήποτε. Και μετά έγραψα γράμματα σε κάθε ένα από αυτά τα άτομα. Και την έβδομη ημέρα, τους τα έστειλα. Τα είχα σε χειρόγραφα και μετά τα δακτυλογράφησα και τους τα έστειλα", προσθέτει ο ηθοποιός. "Ήταν κάτι σαν άσκηση. Σκεφτόμουν, "προφανώς έχω κάνει ζημιά σε κόσμο". Οπότε ήθελα να "ξεκαθαρίσω" το τοπίο", εξηγεί. Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την σχέση του με την Μίλα Κούνις και τα δύο παιδιά τους, την τρίχρονη Wyatt και τον ενός έτους Dimitri. "Τα παιδιά μου ζουν μια πολύ προνομιούχα ζωή και δεν το ξέρουν. Ποτέ δεν θα το καταλάβουν γιατί αυτή είναι η μοναδική ζωή που θα γνωρίσουν", είπε ο ίδιος.

Πηγή: lifo.gr