Η κόρη των Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν λανσάρει δική της σειρά ρούχων

Η Νικόλ Κίντμαν έχει τέσσερα παιδιά. Όχι δύο. Φαίνεται όμως ότι τα δύο υιοθετημένα παιδιά της με τον Σαϊεντολόγο Τομ Κρουζ, έπεσαν θύματα της συνθήκης της Εκκλησίας του μπαμπά: κάθε ένας που απομακρύνεται από εκείνους, γίνεται "μισητό πρόσωπο" και κανείς δεν μπορεί να διατηρεί σχέσεις μαζί του.

Έτσι η Κίντμαν έχασε κάθε επαφή με τον Κόνορ και την Μπέλα Κίντμαν Κρουζ. Όταν δίνει τους ευχαριστήριους λόγους της πλέον ονομάζει τις δύο βιολογικές της κόρες με τον Κιθ Έρμπαν. Κι αυτό πρέπει να πονάει. Η 25χρονη Μπέλα πάντως, φαίνεται πώς διατηρεί το διπλό της επίθετο και με αυτή την ιδιότητα κατεβαίνει δυναμικά στο χώρο του σχεδιασμού ρούχων. 

Πριν από λίγες μέρες εγκαινίασε το site της, όπου παρουσιάζει την πρώτη της σειρά ζωγραφισμένων σε δικά της σχέδια T Shirts. "Η Μπέλα ήταν πάντα καλλιτέχνης. Η έμπνευση των ρούχων της προέρχεται από τη μόδα και τη μουσική..." διαβάζουμε στον πρόλογο του site.

"Η νέα της κολεξιόν από T-Shirts είναι το πρώτο βήμα στην πραγματοποίηση των ονείρων της. Και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα...". 

Μπορείτε να χαζέψετε τα σχέδιά της στο BellaKidmanCruise.com

Πηγή: flix.gr (Πόλυ Λυκούργου)