Τα τραγούδια με Φαραντούρη και Πασπαλά "κύκλους κάνουν" και γοητεύουν το κοινό στον Φ.Σ "Παρνασσός"

Οι δυο σπουδαίες  ερμηνεύτριες συναντήθηκαν ''μουσικά'',  μετά από χρόνια, πριν λίγες εβδομάδες για δύο μόνο συναυλίες στον ΦΣ Παρνασσός. ''Τα τραγούδια κύκλους κάνουν'' κι έτσι το πρόγραμμα που παρουσίασαν οι δυο τραγουδίστριες με τη σύμπραξη των, Τάκη Φαραζή στο πιάνο και Ντέιβιντ Λιντς στο σαξόφωνο, γοήτευσε το κοινό από την πρώτη κιόλας συναυλία.

Οι πρώτες δύο συναυλίες έγιναν αμέσως sold out, και ακολούθησαν άλλες δύο με την ίδια απήχηση (Παρασκευή και Σάββατο, 2 και 3 Φεβρουαρίου). 

Η μεγάλη ζήτηση και προσέλευση του κοινού δημιούργησε την ανάγκη για μια ακόμα συναυλία. 

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το εξαιρετικό πρόγραμμα ξανά στις 10 Φεβρουαρίου για μια τελευταία συναυλία στην διαχρονικής αξίας και ομορφιάς αίθουσα του Φ.Σ Παρνασσός. Μια μεγάλη μουσική διαδρομή κι ένα αρμονικό πάντρεμα με συνθέτες από τον Μίκη και τον Μάνο, τον Μικρούτσικο, τον Σαββόπουλο, την Ρεμπούτσικα και τον Καλατζόπουλο αλλά και ξένες αγαπημένες μπαλάντες. 

Τόσο η Μαρία Φαραντούρη όσο και η Έλλη Πασπαλά μοιάζει να βρήκαν μια κοινή '''μουσική πατρίδα''. 

Τα κρύα βράδια πλημμύρισαν μελωδία, νοσταλγία και τα τραγούδια που κύκλους κάνουν έγραψαν μια από τις πιο όμορφες συναντήσεις του φετινού μουσικού αθηναϊκού χειμώνα.