Ευαγγελία Αραβανή - Ο θαυμασμός στον Νίκο Οικονομόπουλο και η σύγκριση με την Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς εκτός από την επιτυχημένη πορεία στα τηλεοπτικά, ζει τον έρωτά της στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου.


Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε στον Βασίλη Μπουζιώτη και την Real Life και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που την θέλουν να είναι μια "κόπια" της Ζέτας Μακρυπούλια αλλά και στον σύντροφό της. 

Η ίδια απάντησε σε όλους όσοι την συγκρίνουν με την προκάτοχό της στο σόου χορού ξεκαθαρίζοντας πως "δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να αντιγράψω κάποιον άλλον άνθρωπο. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια αξιόλογη παρουσιάστρια και ηθοποιός που εκτιμώ πολύ και έχει μια πολύ σημαντική πορεία στο χώρο αυτό. Ως Ευαγγελία όμως, εγώ θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο σωστά τη δουλειά μου και να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα". 

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον Νίκο Οικονομόπουλο στο πλευρό του οποίου ζει το τελευταίο διάστημα ευτυχισμένες στιγμές. "Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα όσα έχω" εξομολογήθηκε αρχικά ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον τραγουδιστή. "Στον Νίκο με κέρδισε ότι είναι ένας αληθινός άντρας. Και αυτό σπανίζει στις ημέρες μας!".

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)