Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στην Αθήνα

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής φρόντισαν αυτή τη φορά να διασφαλίσουν μια στάση στην ελληνική πρωτεύουσα, οπότε ο διάσημος τραγουδιστής θα βρεθεί στην Αθήνα στις 10 Μαΐου 2018 για μια μεγάλη συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο του ΟΑΚΑ. 


Τα τελευταία πέντε χρόνια o Ενρίκε Ιγκλέσιας έχει τραγουδήσει σε 109 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από δύο εκατομμύρια εισιτήρια, φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή του διαγράμματος "Billboard Hot Tours" με την περιοδεία "Euphoria". 

Έχει δώσει συναυλίες σχεδόν σε όλο τον κόσμο και μητροπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η πόλη του Μεξικού, η Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Σύδνεϋ, το Κάιρο, η Ρίγα, το Μινσκ, το Ραμπάτ, η Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν. 

Έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια singles και άλμπουμ παγκοσμίως και έχει κερδίσει 197 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων βραβείων Grammy, των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, των αμερικανικών μουσικών βραβείων, της Première Juventud και των βραβείων ASCAP. 

Αυτή τη στιγμή παίζεται στα ραδιόφωνα η μεγάλη επιτυχία του "Duele el Corazon", ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα μεταξύ των οποίων τα Súbeme la Radio, Bailando και Hero ανέβηκε στην κορυφή του Billboard Dance Club Songs.

Πηγή: lifo.gr