"Κάτι χωρισμένα παλικάρια" - Τι θα δούμε στη σειρά από 12-15 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ANT1

Η Κατερίνα κατηγορεί τον Πέτρο και τον Αλέκο για το ατύχημά της, ενώ ταλαιπωρεί όποιον βρίσκεται κοντά της. Ο Αλέκος προτείνει δείπνο στην Ιουλία στο σπίτι της κι εκείνη "διώχνει" τον Αντώνη το βράδυ, για να έχει το πεδίο ελεύθερο. Ο μικρός ανηψιός του Άγγελου τρελαίνει τον Μηνά και τη Μάρθα στο Charm δημιουργώντας συνέχεια προβλήματα.

Η Χριστίνα πανικοβάλλεται όταν της ακυρώνουν τον χώρο που είχε κλείσει για το πάρτι του μπλογκ και ο Ευτύχης προτείνει να γίνει το πάρτι στο Charm. Η Μάρθα ζηλεύει βλέποντάς τους μαζί, αλλά δεν το παραδέχεται. Ο Μηνάς περνάει με τον μικρό Χάρη μία ολόκληρη μέρα, η οποία θα του αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του... Η Βιολέτα καλεί τον Χριστόφορο το βράδυ για κρυφά "ερωτικά" παιχνιδάκια, αλλά όταν η Τζίνα επιστρέφει απροειδοποίητα νομίζει ότι στο σπίτι έχουν μπει ληστές. Ο Αντώνης γυρνάει ξαφνικά στο σπίτι για να αλλάξει πουκάμισο και βρίσκεται μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου - 38o επεισόδιο 

Ο Αντώνης μαθαίνει ότι η Ιουλία του είπε ψέματα για το πρόβλημα με την καρδιά της και αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι των αντρών και να χαρεί τον έρωτά του με την Πηνελόπη. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος μετακομίζει ξανά στο σπίτι με τη Βιολέτα προσπαθώντας να κάνουν μια νέα αρχή. Παράλληλα, ο Πέτρος αποφασίζει να συγκατοικήσει με τη Δανάη και στέλνουν τον Άγγελο να μείνει στο σπίτι των εργένηδων. Οι ισορροπίες αλλάζουν. Η Κατερίνα, μαθαίνοντας για τη συγκατοίκηση Πέτρου-Δανάης, αποφασίζει - με τη βοήθεια της όχι και τόσο ψύχραιμης Βιολέτας - να παγιδεύσει το σπίτι της Δανάης με κοριό για να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει εκεί μέσα. Ταυτόχρονα η Μάρθα αρχίζει να ενοχλείται ολοένα και περισσότερο από τη σχέση Ευτύχη – Χριστίνας.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου - 39o επεισόδιο

Η Βιολέτα τοποθετεί κοριό στο σπίτι της Δανάη και έτσι η Κατερίνα αρχίζει να παρακολουθεί τη ζωή του ζευγαριού. Ο Χριστόφορος αρχίζει να είναι καχύποπτος με τη Βιολέτα και αισθάνεται ότι τον παραμελεί. Η Μάρθα ζηλεύει τη σχέση του Ευτύχη με τη Χριστίνα και προσπαθεί να βρει τρόπους να τον διεκδικήσει ξανά. Η Κατερίνα αναγκάζεται να ανεχτεί την Ιουλία ως φλερτ του πατέρα της, αλλά συνειδητοποιεί ότι μπορεί να την έχει και σύμμαχο στα σχέδιά της για τον Πέτρο. Ο Άγγελος, έπειτα από προτροπή του Ευτύχη, προσπαθεί να ρίξει τον Μηνά αντιγράφοντας σκηνές από ρομαντικές ταινίες. Η Πηνελόπη μαθαίνει κάτι για τον Αντώνη και γίνεται έξαλλη μαζί του... Η Δανάη αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Χριστίνας να γίνει μοντέλο και ο Πέτρος αρχίζει να αισθάνεται ότι την χάνει.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου - 40o επεισόδιο

Ο Ευτύχης αποφασίζει να συγκατοικήσει με την Χριστίνα, κάτι που κάνει τη Μάρθα να βεβαιωθεί ότι τον θέλει πίσω. Η Πηνελόπη χωρίζει τον Αντώνη μετά την αποκάλυψη του "στημένου" ατυχήματος. Ο Αντώνης είναι απαρηγόρητος και παίρνει απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πηνελόπη δέχεται αλλά με μία προϋπόθεση που θα αλλάξει όλη τη ζωή του Αντώνη. Η Κατερίνα συνεχίζει να στέλνει λουλούδια "εκ μέρους" του φωτογράφου στη Δανάη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις στη σχέση του Πέτρου και της Δανάης. Η Κατερίνα ζητάει από την Ιουλία να πείσει τον Πέτρο να πάρει τα παιδιά για λίγο σπίτι. Ο Χριστόφορος ετοιμάζει δείπνο-έκπληξη στη Βιολέτα με μία διοργανώτρια εκδηλώσεων, η οποία για άλλη μια φορά θα γίνει η πέτρα του σκανδάλου. Η Μάρθα, στην προσπάθειά της να πει στον Ευτύχη να γυρίσει πίσω, τον φιλάει την ώρα που επιστρέφει η Χριστίνα και τους πιάνει στα πράσα. 


www.antenna.gr/xwrismenapalikaria
#XwrismenaPalikaria