Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία της με το Survivor

Την ελληνική ταινία "Ένας ιππότης για τη Βασούλα" με την παράφραση "Ένα ριάλιτι για την Κωνσταντίνα" θυμίζει το χρονικό της απόφασης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να συμμετάσχει στο νέο Survivor.Αρχικά, η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να συμμετάσχει στο έτερο ριάλιτι επιβίωσης, Nomads. Οι απαιτήσεις της όμως κρίνονται ως και "εξωφρενικές" από στελέχη του καναλιού με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να ναυαγήσουν. Ένταξη χορηγών στην εκπομπή, δέσμευση συμβολαίου προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μετά το "Νοmads" με την παρουσίαση εκπομπής, ήταν μερικές μόνο από τις απαιτήσεις της Κωνσταντίας Σπυροπούλου. 

Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι του σταθμού του Αμαρουσίου μετά το "ναυάγιο" για το Nomads, σκέφτηκαν να την εντάξουν στο "Dancing with the Stars". Αρχικά οι συζητήσεις πήγαιναν πολύ καλά. Στην πορεία όμως άρχισαν και πάλι τα προβλήματα, καθώς και πάλι, σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν θέματα αμοιβής, χορηγών και μελλοντικών δεσμεύσεων του σταθμού. 

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το "Πρώτο Θέμα", τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν επιθυμούν περαιτέρω συνεργασία, διαψεύδοντας μάλιστα τις φήμες ότι το ναυάγιο με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το προκάλεσε η Ευαγγελία Αραβανή, ως μια μορφή εκδίκησης μετά τον άκομψο διωγμό της παλαιότερα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, όπου συμμετείχαν και οι δυο. 

Και κάπου εκεί έρχεται η πρόταση από τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να λέει το μεγάλο "ναι". Ωστόσο, μπορεί η ίδια να έχει αναχωρήσει και να βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε θα την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)