Αφροδίτη Γραμμέλη - Η πρώτη εμφάνιση μετά το "Late Night": Το παρασκήνιο πριν το ξαφνικό τέλος

Στην εκπομπή "Εδώ" και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη και μίλησε μεταξύ άλλων για την διακοπή της εκπομπής "Late Night".Η τηλεκριτικός τόνισε πως συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου για το μέλλον της εκπομπής γίνονταν τον τελευταίο μήνα και ανέφερε πως "κανείς έξω δεν ήξερε τίποτα διότι δεν θεωρούσαμε απαραίτητο να μπούμε σε μια διαδικασία διαρροής του τι συζητάμε ως επαγγελματίες με τον σταθμό, του τι προβληματισμοί υπάρχουν και ποιο είναι το σκεπτικό για το μέλλον. Διότι αυτά μόνο στην τηλεόραση γίνονται, να μοιράζεσαι το τι διαπραγματεύεσαι με τους διευθυντές σου και τη δουλειά σου. Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα!". 

Αποκάλυψε πως είχαν ενημερωθεί για τις αλλαγές στον στρατηγικό σχεδιασμό του σταθμού όσον αφορά το δεύτερο μισό της σεζόν και ξεκαθάρισε πως "δεν είναι μόνο το Survivor που δρομολογεί αλλαγές, ο ΑΝΤ1 είναι ένας πολύ μεγάλος σταθμός. Τελείωνε το Nomads και είχε δρομολογήσει αυτά τα concept που θα βγούνε τώρα, δεν τα είχε εκτός πλάνων. Τα είχε κατοχυρώσει εδώ και καιρό. Υπήρχε ένας πρώτος σχεδιασμός. Απλά με βάση τα διαφημιστικά έσοδα, με βάση την πορεία τηλεθέασης, με βάση τις ανάγκες που έχει το κοινό φέτος, γιατί κάθε χρονιά είναι διαφορετική, ο σταθμός αποφάσισε να αλλάξει στρατηγικό σχεδιασμό μετά τις 12 και μας ενημέρωσαν ότι με αυτή τη λογική ούτε ο Γρηγόρης θα επέστρεφε δύο μέρες την εβδομάδα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ούτε το Late Night θα παρέμενε Τρίτη και Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά". 

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως "εξετάστηκαν πάρα πολλά σενάρια εν τω μεταξύ, αλλαγών, να πάμε μια φορά, να αλλάξουμε μέρα και τελικά κατέληξε ο σταθμός ότι για αυτό το διάστημα είναι προτιμότερο να αλλάξει όλος ο σχεδιασμός και η φυσιογνωμία της ζώνης μετά τις 12 και να μην βγουν τα δύο late night στην μορφή που είναι".

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)