Αυτοκτόνησε ο σταρ του Glee Μαρκ Σάλινγκ

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες ο ηθοποιός Μαρκ Σάλινγκ. Ο σταρ της τηλεοπτικής επιτυχίας Glee αυτοκτόνησε μόλις λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.


"Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα, που έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού. 

Ο Σάλινγκ έδωσε τέλος στη ζωή του και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε κοντά σε ένα ποτάμι κρεμασμένος σε ένα δέντρο. Η οικογένειά του δεν είχε νέα του για αρκετές ημέρες, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία οι κατηγορίες για παιδική πορνογραφία τις οποίες είχε αποδεχθεί τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. 

Στην κατοχή του ηθοποιού είχαν βρεθεί περισσότερες από 25.000 εικόνες και 600 βίντεο που είχαν σχέση με πορνογραφία ανηλίκων, και μάλιστα με παιδιά κάτω των 3 ετών που κακοποιούνταν. Ο Σάλινγκ είχε συλληφθεί και για σεξουαλικά αδικήματα και είχε εισέλθει σε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ του είχε απαγορευθεί να έχει προσωπική επαφή με άτομα κάτω των 18 ετών και να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων σχολεία, πάρκα, δημόσιες πισίνες, κέντρα νεότητας και παιδικές χαρές.

Πηγή: in.gr