Η Κendall Jenner εξομολογείται: "Έχω τρομερό άγχος, ξυπνάω με κρίσεις πανικού"

Στο πρόσωπο της Κendall Jenner μπορεί να δει κανείς όλα όσα θέλει ένα κορίτσι και πολύ περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό μιας καριέρας ενός επιτυχημένου μοντέλου. Η Κendall Jenner μιλάει σε γνωστό περιοδικό μόδας για τη ζωή της: "Δουλεύω πολλές ώρες σε ανταγωνιστικό περιβάλλον με πολύ αρνητική ενέργεια γύρω μου", εξηγεί.

Πίσω από το όμορφο πρόσωπο, η Κendall  παραδέχεται ότι δίνει μία καθημερινή μάχη με το άγχος, και εξηγεί πως υποφέρει από πολύ έντονες κρίσεις πανικού που την ξυπνάνε μέσα στη νύχτα "Έχω ένα τέτοιο εξουθενωτικό άγχος, επειδή μου συμβαίνουν όλα αυτά, που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού", δηλώνει στο περιοδικό. 

"Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια", υποστήριξε.

Η Κendall Jenner και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τη βιομηχανία της μόδας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει τη δουλειά του μοντέλου πολύ εύκολη στο να χτίσουν την καριέρα τους. 

Ωστόσο η Κendall Jenner επιμένει ότι πρέπει να δουλεύει εξίσου σκληρά με τα μοντέλα του παρελθόντος. "Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", λέει.

"Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά  τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990", υποστηρίζει.

Πηγή: marieclaire.gr