"Ο χρόνος για τον Γούντι Άλεν τελείωσε" - Διάσημες γυναίκες εναντίον του σκηνοθέτη

H Natalie Portman, Reese Witherspoon και αρκετές ακόμη διάσημες γυναίκες δηλώνουν πως ο χρόνος για τον Woody Allen τελειώνει και προσθέτουν "Σε πιστεύω, Dylan Farrow".
Η Oprah Winfrey φιλοξένησε σε πάνελ μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο Χόλιγουντ και τις ρώτησε για την Dylan Farrow. Η απάντησή τους ήταν ομόφωνη. 

Μετά την ομιλία της στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, στην οποία υποστήριξε δυναμικά και με πάθος το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης #MeToo και το #Time's Up, η Oprah Winfrey συμμετείχε με μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο Χόλιγουντ στη συζήτηση που φιλοξενήθηκε στο "CBS Sunday Morning" η οποία στράφηκε και εναντίον του Woody Allen. 

Ο σκηνοθέτης βλέπει το όνομά του να επιστρέφει σε πολλά από τα πρωτοσέλιδα αυτού του μήνα, καθώς η κόρη του, Dylan Farrow, πιέζει τους αστέρες του Χόλιγουντ να μιλήσουν εναντίον του. 

Η Farrow ισχυρίζεται εδώ και χρόνια ότι o Αllen την κακοποίησε ως παιδί. Την ίδια ώρα κατηγόρησε για υποκρισία τους υποστηρικτές των κινημάτων Time's Up και MeToo, όπως οι Blake Lively και ο Justin Timberlake καθώς αρνήθηκαν να μιλήσουν για τη συνεργασία με τον Allen. 

"Σε πιστεύω Dyllan" ανέφερε η Natalie Portman όταν ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς της. 

Η Portman μίλησε έχοντας στο πλευρό της τις Reese Witherspoon, Kathleen Kennedy, America Ferrera, τη δικηγόρο Nina Shaw και τη Shonda Rhimes. Όλες οι γυναίκες συμφώνησαν μαζί της. Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε η ώρα για τον Allen στο Χόλιγουντ, η Rhimes απάντησε: "Ελπίζω".

Πηγή: lifo.gr