"Στις μέρες μου το μόντελινγκ ήθελε σκληρή δουλειά": Η Μπρουκ Σιλντς λέει πως τα σημερινά μοντέλα είναι προνομιούχα

Η Μπρουκ Σιλντς θεωρεί πως δεν θα τα κατάφερνε αν ήταν σήμερα μοντέλο που ξεκινά τώρα, γιατί όπως λέει στις μέρες της το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σκληρή δουλειά, κάτι που πλέον δεν ισχύει.


Σε συνέντευξή της στο The New Potato, το διάσημο πρώην σουπερμόντελ σχολίασε πως σήμερα η σκληρή δουλειά δεν εκτιμάται όσο παλιότερα στη βιομηχανία της μόδας και πως τα περισσότερα μοντέλα τώρα τυγχάνουν "προνομιακής μεταχείρισης". 

"Ίσως ήμουν σε άλλο κόσμο, αλλά όταν το έκανα εγώ είχε περισσότερο να κάνει με την σκληρή δουλειά. Έκανες επιτυχία μόνο αν ήσουν όντως διατεθειμένος να εργαστείς πολύ σκληρά, να είσαι στην ώρα σου, να μην έχεις τουπέ, να μην απαιτείς το παραμικρό και κατά κάποιον τρόπο να υποφέρεις. Όχι πως το τελευταίο είναι καλό, γιατί παλιά δεν τους ένοιαζε και πολύ για τα μοντέλα, αλλά το βλέπω πως σήμερα έχουν προνομιακή μεταχείριση", ανέφερε χαρακτηριστικά η 52χρονη Μπρουκ. 


Επίσης πρόσθεσε πως στις μέρες της υπήρχε περισσότερη "διαφορετικότητα", σημειώνοντας πως έτσι όπως έχει γίνει σήμερα η βιομηχανία της μόδας κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα κατάφερνε ως μοντέλο. 

Βέβαια, παρά τα φαινομενικά σκληρά λόγια της για τα σημερινά μοντέλα, σε καμία περίπτωση δεν μηδένισε όλα τα σουπερμόντελ, σχολιάζοντας μάλιστα πως οι Karlie Kloss και Gigi Hadid είναι "πολύ γλυκιές". 

Σε συνέντευξή της το 2016 η Μπρουκ Σιλντς είχε πει πως δεν της αρέσει καθόλου να συγκρίνουν τα σημερινά μοντέλα με παλιότερα, κάνοντας λόγο για τη "νέα Κέιτ Μος" ή ακόμη και τη "νέα Μπρουκ Σιλντς" γιατί αυτό ουσιαστικά τις υποβαθμίζει και τις κάνει γνωστές απλώς ως "αντίγραφα".

Πηγή: lifo.gr