Αποστόλη Μπαρμπαγιάννης: "Η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha!"

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστή η απόφαση του Alpha να "κόψει" την Ελληνοφρένεια, ωστόσο ο λόγος της απόφασης αυτή φαίνεται να είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο χαρακτηριστικός "τσολιάς" της εκπομπής ή κατά κόσμο, Αποστόλη Μπαρμμπαγιάννης, σε δηλώσεις του στο Down Town ανέφερε πως:
 «Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι κόπηκε η εκπομπή “λόγω χαμηλών πτήσεων”. Λογικά σκεπτόμενος, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα κοπεί το μισό πρόγραμμα του Alpha “λόγω χαμηλών πτήσεων”. Κάναμε επτά καλές εκπομπές και ύστερα κοπήκαμε. Η συμφωνία ήταν να κάνουμε συνολικά 27 εκπομπές μέχρι τον Ιούνιο. Να αναφέρω απλώς ότι η τελευταία μας εκπομπή σημείωσε 20% στα νούμερα τηλεθέασης».

Παράλληλα, τονίζει πως: «Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Τι θες να πιστέψω; Ότι δεν έκανε νούμερα η εκπομπή; Ότι δεν έφερνε τα λεφτά της; Η εκπομπή δεν έβαλε μέσα το κανάλι. Ο Alpha ξέρει τι μπορεί να τον ενόχλησε, τι δεσμεύσεις έχει και πού θέλει να κάνει το καλό παιδί. Θέλει να κάνει το καλό παιδί στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει άδεια; Θέλει να κάνει το καλό παιδί στη Νέα Δημοκρατία γιατί βλέπει ότι μπορεί να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός;».
Μάλιστα, ο «τσολιάς» απάντησε και στον Δήμο Βερύκιο, τονίζοντας πως αρκετές εκπομπές του καναλιού κάνουν 10 – 14% αλλά δεν κόβονται και συνέχισε λέγοντας «συμπάσχω λοιπόν με τους συναδέλφους στο Happy Day, που χτες έκαναν 7,5%, συμπάσχω με τους συναδέλφους στο Alpha Ρεπορτάζ που έκαναν 13%, συμπάσχω με τους συνεργάτες στην εκπομπή Ελένη που έκαναν 11,8% και με αυτούς στο Slam που σημείωσαν 11,4%. Φαντάζομαι ότι θα τους ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ότι κόβονται και θα τους ανακοινωθεί δύο ώρες πριν από την εκπομπή τους. Ή μήπως όχι;»
«Εκείνη τη μέρα που τα είπε ο Δήμος Βερύκιος όλα αυτά, η εκπομπή έκανε 7,4% τηλεθέαση, και πιο συγκεκριμένα, στο μισάωρο που βγήκε ο Βερύκιος, η εκπομπή σημείωσε 3,6%. Άρα τι ακριβώς λέει ο Βερύκιος; Ότι η Ελληνοφρένεια δεν πούλαγε σε αντίθεση με ποιον; Με εκείνον που πουλάει; Και αν δεν πουλάει τι θα κάνει; Θα αυτοκοπεί ο Βερύκιος;», συνεχίζει.

Τέλος αποκάλυψε πως μόλις έγινε γνωστό ότι «κόβονται» από τον Alpha, δέχθηκαν προτάσεις από δύο κανάλια, ενώ κατέληξε λέγοντας: «η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha!».


ΠΗΓΗ: yupiii.gr