"Ο Αδαής και ο Παράφρων" στο Θέατρο Πορεία - Πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία που ξεκίνησε την πορεία της στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και χάρισε το βραβείο "Μελίνα Μερκούρη" στην Ανθή Ευστρατιάδου για την ερμηνεία της, κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου στο θέατρο Πορεία.

"Η ζωή είναι ένα μαρτύριο. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό και δεν επανορθώνει αυτή την κοινοτοπία, την όντως οδυνηρή, δεν έχει αντιληφθεί τίποτα". 

Η Πλοκή 

Μια μεγάλη ντίβα της όπερας πρόκειται να τραγουδήσει στον "Μαγικό Αυλό" του Μότσαρτ για διακοσιοστή εικοστή δεύτερη φορά. Εξαντλημένη από την πειθαρχία που έχει επιβάλλει στον εαυτό της και από την επαναλαμβανόμενη έκθεσή της στην κρίση του κοινού, αποφασίζει να ματαιώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της και να αποσυρθεί με τον τυφλό πατέρα της στην εξοχή. Εκείνος όμως, αλκοολικός και φιλοχρήματος, έχει εναποθέσει όλη του τη ζωή στην τραγουδιστική καριέρα της κόρης του. Ανάμεσά τους βρίσκεται ένας γιατρός, "δόκτωρ" Ιατροδικαστικής, παθιασμένος με την ανθρώπινη ανατομία, αλλά αδιάφορος για την ανθρώπινη ύπαρξη. 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Μετάφραση
Γιώργος Δεπάστας 

Σκηνοθεσία
Γιάννος Περλέγκας 

Σκηνικά - Κοστούμια
Λουκία Χουλιάρα 

Κίνηση
Δήμητρα Ευθυμιοπούλου 

Φωτισμοί
Νίκος Βλασόπουλος 

Βίντεο
Ιάσονας Αρβανιτάκης 

Βοηθός σκηνοθέτη
Μάγδα Καυκούλα 

Βοηθός σκηνογράφου
Γεωργία Μπούρα 

ΔΙΑΝΟΜΗ 

Βασίλισσα της Νύχτας
Ανθή Ευστρατιάδου 

Κυρία Φάργκο/Σερβιτόρος Βίντερ
Ιωάννης Καπελέρης 

Πατέρας
Χρήστος Μαλάκης 

Δόκτωρ
Γιάννος Περλέγκας 

Αποκτήστε τα εισιτήριά σας στην τιμή προπώλησης των 12€, έως 16/01. 

Αγορά εισιτηρίου: https://poreiatheatre.com/plays/o-adahs-kai-o-parafrwn/?utm_source=Poreia+Theatre&utm_campaign=574bd9fdef-EMAIL_CAMPAIGN_2018_01_09&utm_medium=email&utm_term=0_97e2bfd705-574bd9fdef-77817401 

Θέατρο Πορεία 

Τρικόρφων 3-5, Αθήνα 10433
Πλατεία Βικτωρίας 
210 8210991, 210 8210082 
info@poreiatheatre.com