Μαίρη Συνατσάκη: "Oι ανάγκες μου είναι πιο λιτές σε σχέση με το παρελθόν"

Η φετινή θεατρική της παρουσία στο μιούζικαλ Ηair, αλλά και η ενεργή ενασχόληση με το Διαδίκτυο της έδωσαν τη δύναμη να μπορεί να πει "όχι" σε τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν. Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται την όμορφη φάση ζωής που διανύει. Σε λίγες μέρες κλείνει τα 33 και πλέον βλέπει τη ζωή αλλιώς.

Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από την τελευταία μας συνέντευξη για το People. Ήταν Απρίλιος του 2015 και ο ενθουσιασμός της που πρωταγωνιστούσε με την ομάδα bijoux de kant στη θεατρική παράσταση Αχ! ήταν μεγάλος. 

Έκτοτε, η Μαίρη εξελίχτηκε, διάβασε, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια υποκριτικής και εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως αυτός ο νέος της έρωτας έχει ανθίσει για τα καλά. 

"Η συμμετοχή μου στο μιούζικαλ Hair ήταν ξεκάθαρα ιδέα του σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα, ο οποίος έκανε το κάστινγκ με κινηματογραφική ματιά. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως με σκέφτηκε για το ρόλο της Σίλα, που είναι η ακτιβίστρια της φυλής των χίπηδων. Ουσιαστικά το μιούζικαλ Hair παρουσιάζει μια παρέα παιδιών με ιδανικά, υπέρ της ελευθερίας, της αγάπης και κατά του πολέμου. Η φιλοσοφία τους, εκτός βέβαια από τη χρήση των ναρκωτικών που τους κατέστρεψε ​ως κίνημα, είναι πολύ κοντά στη δική μου. Κι εμένα, όσο μεγαλώνω, μου αρέσει να είμαι κοντά στη φύση και οι ανάγκες μου είναι πιο λιτές σε σχέση με το παρελθόν". 

Αναρωτιέμαι αν οι δύο συνεχόμενες χρονιές με τα απανωτά κοψίματα των εκπομπών όπου συμμετείχε η Μαίρη Συνατσάκη ήταν κάτι που της στοίχισε ψυχολογικά. 

"Τον περσινό Φεβρουάριο θα τον θυμάμαι. Κόπηκε το Ξαναδέστε Τους και ύστερα βγήκε στο κανάλι μου στο YouTube το βίντεο που σου προανέφερα κατά του ρατσισμού. Προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις. Στα χιλιάδες σχόλια που υπάρχουν κάτω από το βίντεο εισέπραξα πολύ βρίσιμο, μίσος και ανώνυμες απειλές, ακόμα πως θα με δείρουν. Ήταν ένας μήνας που με ζόρισε. Έκλαψα, έμεινα σπίτι μου και για μία εβδομάδα δεν κουνιόμουν καθόλου. Κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν σου κρύβω πως επηρεάστηκε ακόμα και η υγεία μου. Μου βγήκαν διάφορα ψυχοσωματικά. Εκείνες τις μέρες, ο σύντροφος, η οικογένεια και οι φίλοι μου ήταν όλοι τους κοντά μου. Για μία εβδομάδα μού υπενθύμιζαν πως το συγκεκριμένο βίντεο είχε και πολλά θετικά σχόλια, πέρα από τα αρνητικά. Αλλά και για την τηλεόραση μου υπενθύμιζαν επίσης πως είναι ένας μικρόκοσμος και όσο είμαστε μέσα δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε".

Πηγή: peoplegreece.com (Μαρίνος Βυθούλκας)