"Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά" - Oι ηθοποιοί της σειράς του ANT1 "Παρθένα Ζωή" βρέθηκαν στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Οι Αποστόλης Τότσικας, Μυριέλα Κουρεντή, Σοφίνα Λαζαράκη και Γιάννης Χατζηγεωργίου επισκέπτονται το σπίτι του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Μαρούσι και μοιράζουν απλόχερα αγκαλιές και χαμόγελα στα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτό.


Αγαπημένοι ηθοποιοί της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, "Παρθένα Ζωή", επισκέφτηκαν 1 από τα 11 σπίτια, του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Μαρούσι. 

Συγκεκριμένα, οι Αποστόλης Τότσικας, Μυριέλα Κουρεντή, Σοφίνα Λαζαράκη και Γιάννης Χατζηγεωργίου συνάντησαν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, τα παιδιά, ηλικίας 6 έως 17 ετών, που μεγαλώνουν στο σπίτι του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Μαρούσι, τα οποία τους επεφύλασσαν μία πολύ ζεστή υποδοχή και πολλές αγκαλιές. 

Οι ηθοποιοί, άκουσαν τις ιστορίες, τις εμπειρίες τους, έπαιξαν μαζί, και μοίρασαν αυτόγραφα ο ένας στον άλλον. Επιπλέον, συνομίλησαν με τους κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι ενημέρωσαν τους ηθοποιούς για τη λειτουργία του σπιτιού, τις ανάγκες που έχουν αλλά και το ευρύτερο έργο του Οργανισμού. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, "Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά", ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού", εξασφαλίζοντάς τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει "Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά"! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"!


Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, "Κάθε Παιδί, Μία Αγκαλιά":
Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα να πλήττονται κυρίως οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως τα παιδιά, ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, "Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά", αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με επίκεντρο το παιδί & την οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.  
Σε αυτό το πνεύμα, ο ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να αναπτύσσει πρωτοβουλίες και δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κοινού, των συνεργατών και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Λίγα λόγια για τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού":
Ο Οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού", εδώ και 22 χρόνια έχει στηρίξει περισσότερα από 1.350.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Με μία μεγάλη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με την υποστήριξη περισσότερων από 9.500 εθελοντών, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" προσφέρει δωρεάν, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς διάκριση. Με πανελλαδική δράση, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και φυσική παρουσία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά, Χαλκίδα, Καβάλα, Λέσβος, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Πύργος, Κόρινθος, Τρίπολη, Κυλλήνη, Αίγιο), ο Οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού" διαθέτει ολοκληρωμένους μηχανισμούς στήριξης, οι οποίου απευθύνονται, μεταξύ άλλων, σε παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, θύματα Εξαφάνισης, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας καθώς και παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα. 

Για να ενημερωθείτε για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του: www.hamogelo.gr