Αυτή η εβδομάδα, είναι εβδομάδα Nomads! Ο τελικός την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ANT

Μετά από 12 εβδομάδες, 57 επεισόδια, το Nomads διανύει την τελευταία του εβδομάδα, με πολλή ένταση, ανατροπές, δοκιμασίες και τους Νομάδες να τα δίνουν όλα, με στόχο την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 €!Ακόμη: Σε συνέχεια της ψηφοφορίας του κοινού, στον Ημιτελικό, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, η ανακοίνωση του παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους και κέρδισε το εισιτήριο για τον Τελικό! 

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή, Nomads, μπήκε στην τελική ευθεία και διανύει την εβδομάδα του Μεγάλου Τελικού, καθώς την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον Ημιτελικό και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το Μεγάλο Τελικό, στις 21.00, στον ΑΝΤ1. 

Μετά από 12 εβδομάδες, 57 επεισόδια, 21 παίκτες, 3 διαφορετικές ομάδες και περιοχές διαμονής, το Nomads διανύει την τελευταία του εβδομάδα, με πολλή ένταση, ανατροπές, δοκιμασίες και τους Νομάδες να τα δίνουν όλα, με στόχο την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 €. 


Ένας από τους Νομάδες θα καταφέρει να πάει απευθείας στον Τελικό, αρκεί να "κερδίσει" το κοινό! Σε συνέχεια της ψηφοφορίας του κοινού, στον Ημιτελικό, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα ανακοινώσει ποιος από τους μονομάχους κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους και περνάει απευθείας στον Τελικό. 

Στον Τελικό, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε την τελευταία, πια μονομαχία των 3 φιναλίστ, με την παρουσία των 5 Νομάδων που έχουν ήδη αποχωρήσει. Ο παίκτης που θα καταφέρει να περάσει με επιτυχία μία σειρά αγωνισμάτων, θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής του Nomads. 

Όλη η εβδομάδα, είναι εβδομάδα Nomads! Μείνετε συντονισμένοι, καθημερινά στις 21.00, στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσετε όλη τη διαδρομή των Νομάδων και την ανάδειξη του ενός και μοναδικού νικητή, στον Τελικό την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου! 

Stay tuned! 

#NomadsGR
www.antenna.gr/nomads
FB page: Nomads Ant1 https://www.facebook.com/nomadsant1
Twitter: NomadsAnt1  https://twitter.com/nomadsant1
Instagram: @nomadsant1 https://www.instagram.com/nomadsant1

Συντελεστές:
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Project Manager: Βασίλης Μεγγλίδης
Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Λογοθέτης
Casting Director: Κατερίνα Παπαμερή