Χωρίς τον Κέβιν Σπέισι ο έκτος κύκλος του House of Cards

Η παραγωγή του έκτου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "House of Cards" θα ξεκινήσει εκ νέου στις αρχές του 2018, χωρίς τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις.


Ο έκτος και τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, ενώ οι προηγούμενοι πέντε αποτελούνταν από 13 επεισόδια. 

Ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα για τον έκτο κύκλο, απολύθηκε, λόγω των πρόσφατων κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα, στις αρχές Νοεμβρίου η Netflix είχε ανακοινώσει ότι ο Κέβιν Σπέισι είχε αποκλειστεί οριστικά από το καστ της δημοφιλούς σειράς. 

Οι σεναριογράφοι καλούνται τώρα να φανταστούν την πλοκή της σειράς χωρίς τον Σπέισι, που ενσάρκωνε τον κεντρικό πρωταγωνιστή της Φρανκ Άντεργουντ, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Το τέλος της πέμπτης σεζόν είχε επιφυλάξει στο τηλεοπτικό κοινό μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τροπή, καθώς η Κλερ Άντεργουντ, την οποία υποδύεται η Ρόμπιν Ράιτ αναδείχθηκε ως η αντικαταστάτριά του στον Λευκό Οίκο. 

Πολλούς μήνες πριν από τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι, οι σεναριογράφοι είχαν επίσης φανταστεί μια τελευταία σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας η Ρόμπιν Ράιτ στρέφεται προς την κάμερα και λέει: "η σειρά μου".

Πηγή: in.gr