Το Νetwix ξαναχτυπά και αυτή τη φορά βάζει... "Φριχτά Διλήμματα"

Ο μετεωρολόγος της "καρδιάς μας" Τάσος Αρνιακός αποδέχεται την πρόκληση του NETWIX... και μας χαρίζει ένα απολαυστικό 5λεπτο επεισόδιο... Τα βρίσκει όντως Φριχτά τα Διλήμματα;


Η συνέχεια αποκλειστικά στο NETWIX.GR:
http://www.netwix.gr/watch/1153221/frixta-dilimmata-ep-7-tasos-arniakos 

Έφτασε και πάλι η στιγμή για το NETWIX, το Ν1 web, αυτόνομο κανάλι, με 100% πρωτότυπο περιεχόμενο, να "προκαλέσει" και να χαρίσει άφθονο γέλιο στους fan του! 

Αυτή τη φορά επιστρέφει με τα "Φριχτά Διλήμματα", μία εκπομπή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να φέρει τους διάσημους καλεσμένους της σε δύσκολη θέση. Το NETWIX πιστεύει ότι η ζωή είναι γεμάτη από πολλά και συνήθως φριχτά διλήμματα, γι' αυτό αποφάσισε να "εκπαιδεύσει" τους καλεσμένους της να είναι πάντα σε ετοιμότητα...βάζοντάς τους, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για "καίρια" ζητήματα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα! 

Όπως είναι αναμενόμενο, οι απαντήσεις των καλεσμένων πέρα από χιουμοριστικές, αποκαλύπτουν πολλές κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους και του τρόπου σκέψης τους! 

Στα "θύματα" του NETWIX, μεταξύ άλλων, ο μετεωρολόγος της "καρδιάς μας" Τάσος Αρνιακός, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, να απαντά σε ορισμένα "Φριχτά Διλήμματα", όπως αν θα προτιμούσε να παντρευτεί ο γιος του την Κιμ Καρντάσιαν ή τη Ριάνα και αν θα προτιμούσε να πιάσει επ' αυτοφώρω να τον απατούν ή να μην το μάθει ποτέ. Τα βρίσκει όντως Φριχτά τα Διλήμματα; Η συνέχεια εδώ: http://www.netwix.gr/watch/1153221/frixta-dilimmata-ep-7-tasos-arniakos Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Ζαρίφη, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς, Γιάννης Ποιμενίδης είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έχουν κληθεί να απαντήσουν στα Φριχτά Διλήμματα του NETWIX και έπεται και συνέχεια... 

Γιατί έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πρέπει να πάρει μεγάλες αποφάσεις και να κάνει δύσκολες επιλογές! 

Μόνο στο ΝΕΤWIX.GR! Stay tuned για τα νέα επεισόδια! 

Δείτε όλα τα επεισόδια από τα "Φριχτά Διλήμματα" εδώ: 
http://www.netwix.gr/frixtadilimmata/videos 

NETWIX. The ORIGINAL webTV: Το http://www.netwix.gr είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (15-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.