Οι Bon Jovi μπήκαν στο Rock & Roll Hall of Fame

Μπορεί στην καρδιά των σκληροπυρηνικών ροκάδων να μην μπήκαν ποτέ ωστόσο ένα εκατομμύριο φανς σε όλο τον κόσμο τους ψήφισαν και κατάφεραν να τους βάλουν στο Rock and Roll Hall of Fame. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times το γκρουπ από το New Jersey μπήκε επιτέλους στην περίφημη λίστα, κάτι που πριν από χρόνια θεωρούνταν απίθανο. 

Η φετινή λίστα των νικητών σηματοδοτεί άλλωστε και μια στροφή στις ρίζες του αμερικάνικου Hall of Fame που τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντές του για να υποδεχτεί καλλιτέχνες της ραπ όπως ο Τούπακ Σακούρ και το συγκρότημα χιπ χοπ N.W.A. 

Οι νικητές επιλέγονται κάθε χρόνια με ψηφοφορία μεταξύ χιλίων επαγγελματιών και ιστορικών της μουσικής αλλά το κοινό έχει πάντα σημαντικό ρόλο στην απόφαση. Οι Bon Jovi βρέθηκαν φέτος στην πρώτη θέση με πάνω από ένα εκατομμύριο ψήφους. 

"Ήρθε η ώρα" ήταν το σχόλιο του σούπερ σταρ Jon Bon Jovi που δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την διάκριση. Ο frontman του γκρουπ, ο γοητευτικός τραγουδιστής που κάνει εδώ και χρόνια τις θαυμάστριες του να λιποθυμούν με ένα του χαμόγελο δεν πτοήθηκε ποτέ από τα σχόλια των σκληρών ροκάδων για ελαφριά μουσική και ποπ επιρροές. 

Εκείνος συνεχίζει να χαμογελάει και να οργανώνει την επόμενη περιοδεία της μπάντας που αναμένεται και πάλι να σκίσει. Όπως λέει και ο τίτλος του box set που κυκλοφόρησε το 2004, "100.000.000 φανς δεν μπορεί να κάνουν λάθος".

Πηγή: in.gr (Νατάσα Μαστοράκου)