Νέα αρχή για τον Σάκη Ρουβά: Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα του συνεργασία

Πριν λίγο διάστημα έγινε γνωστό το τέλος της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με την εταιρεία επικοινωνίας που είχε τα δικαιώματά του. Ο κορυφαίος Έλληνας star συμφώνησε λοιπόν λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του στο Estate, να ξεκινήσει τη συνεργασία του με την Asset Ogilvy Entertainment.

Ο Σάκης δήλωσε για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που, στο εξής, θα συνεργάζομαι με την κορυφαία εταιρεία επικοινωνίας στην Ελλάδα, με πρόσβαση σε όλο τον κόσμο μέσω του δικτύου της και με μεγάλες επιτυχίες και αναγνώριση στη χώρα μας. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια δυναμική και επιτυχημένη συνεργασία". 

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας: "Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας η εμπιστοσύνη του Σάκη Ρουβά στην Asset Ogilvy Entertainment, που, με τη συνεργασία αυτή, διευρύνει το αντικείμενό της και στη διαχείριση φήμης επιφανών προσωπικοτήτων. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και περήφανοι που εγκαινιάζουμε το νέο μας εγχείρημα με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Ogilvy".

Πηγή: peoplegreece.com