Τι παράξενο εμφανίζεται στη φετινή βασιλική κάρτα;

Eίναι αναμφισβήτητο ότι η βασιλική οικογένεια διαθέτει φωτογένεια. Όλα τα μέλη γράφουν καλά στην κάμερα και χαρίζουν απλόχερα χαμόγελα. Oι προηγούμενες χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας ευχαρίστησαν όλους τους βασιλικούς φανς. Στην περσινή κάρτα όλη η οικογένεια ήταν ντυμένη στα μπλε και ακτινοβολούσε ευτυχία.


Αλλά και στην φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα όλα μοιάζουν τέλεια: Ο πρίγκιπας William, τα υπέροχα μαλλιά της Kate, αλλά και τα δύο μικρότερα γλυκύτατα μέλη της οικογένειας, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte κλέβουν την παράσταση. Ο μικρός George κρατάει με γλυκό τρόπο το χέρι του μπαμπά του, ενώ η γκριμάτσα της Charlotte είναι αξιολάτρευτη.

Όμως για μισό λεπτό...Ας κοιτάξουμε λίγο καλύτερα την εικόνα. Mια πιο καλή ματιά στην Kate αποκαλύπτει κάτι τελείως περίεργο...

Όλα είναι εντάξει με το αριστερό της χέρι...αλλά το δεξί χέρι λείπει!

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, όπου σχολιάσαν τη φωτογραφία ποικιλοτρόπως.

Βέβαια η εξήγηση είναι απλή: το χέρι της Kate δεν έχει πάθει κάτι, απλά βρίσκεται πίσω από την πλάτη της και δεν φαίνεται στην φωτογραφία. Αλλά και πάλι...η εικόνα δείχνει αρκετά περίεργη.


ΠΗΓΗ: in.gr