Θοδωρής Αθερίδης - Η εξάρτησή του από το αλκοόλ και ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί με τη Σμαράγδα Καρύδη

Στον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που πρώτη φορά έπαθε σε ηλικία δεκαπέντε ετών εξηγώντας πως είναι ό,τι χειρότερο έχει νιώσει ποτέ στη ζωή του.
"Όταν έπαθα την πρώτη, δεν ήξερα ότι υπάρχει κρίση πανικού. Είναι ό,τι χειρότερο έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Βιώνεις το θάνατο σου απόλυτα! Αισθάνεσαι ότι πεθαίνεις, ότι βγαίνει η ψυχή σου ή ότι τρελαίνεσαι" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Εξήγησε πως η εξάρτησή του από το αλκοόλ προέκυψε καθώς έτσι ξεπερνούσε τις κρίσεις πανικού που βίωνε και το αντιμετώπιζε σαν "φάρμακο". Εξομολογήθηκε πως η γυναίκα του υπέφερε από αυτή την κατάσταση, ενώ ο ίδιος φοβήθηκε πως κάποια στιγμή θα πεθάνει. 

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε επίσης την άγνωστη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και την προσπάθειά του να τον πείσει να ενταχθεί στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. 

Απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός γάμου με την επί χρόνια σύντροφο του Σμαράγδα Καρύδη και εξήγησε πως "το έκανα στο παρελθόν και δεν ήμουν αντάξιος του μυστηρίου. Το δοκίμασα, το εξάντλησα και δεν θα το ξανάκανα" δήλωσε.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)