Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της Βασίλισσας

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Βασίλισσα Ελισάβετ παραθέτει ένα εορταστικό δείπνο με αρκετά διευρυμένο κύκλο καλεσμένων που περιλαμβάνει όλους τους στενούς συγγενείς. Φέτος όμως όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο νέο μέλος της οικογένειας που σε λίγους μήνες παντρεύεται τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο Παλάτι και τα φλας ήταν εκατοντάδες καθώς οι ρεπόρτερ προσπαθούσαν να αποκτήσουν έστω και ένα καρέ του ζευγαριού μέσα στο όχημα. 

Υπενθυμίζεται πως οι Βρετανοί σχεδόν σκανδαλωδώς σημείωναν πως για χάρη της Μαρκλ έσπασε ένα βασιλικό πρωτόκολλο και της επετράπη αν και ανύπαντρη ακόμη να περάσει με την βασιλική οικογένεια τις γιορτές. 

Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητή που μέχρι τώρα τα σχόλια είναι θετικά και οι Βρετανοί ανυπομονούν για το γάμο. 

Στο δείπνο θα παρακαθίσουν περίπου 50 μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώ αναμένονται ίσως και οι πρώτες φωτογραφίες της Βασίλισσας με τη νύφη του εγγονού της. 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

Ο αρραβώνας τους έγινε γνωστός πριν από λίγες μέρες από το Παλάτι και προκάλεσε ενθουσιασμό. Έκτοτε η Μέγκαν Μαρκλ μονοπωλεί τον βρετανικό τύπο.


Πηγή: lifo.gr