Η Bella Hadid διαδηλώνει μαζί με Παλαιστίνιους κατά της απόφασης Τραμπ για την Ιερουσαλήμ

Ενθουσιασμό στους θαυμαστές της προκάλεσε η παρουσία της Bella Hadid σε μια διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης έξω από την αμερικανική πρεσβεία του Λονδίνου με εμφάνιση που παρέπεμπε σε "κόκκινο χαλί", αφού πήγε αμέσως μετά από ένα πάρτι στην Oxford Street.


Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ εκτός από διεθνείς αντιδράσεις σε πολιτικό επίπεδο έχει πυροδοτήσει κι ένα μεγάλο κύμα διαδηλώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Στο πλαίσιο της διεθνούς "Day of Rage" ενάντια της απόφασης Τραμπ, πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αμερικανική πρεσβεία του Λονδίνου, στην οποία συμμετείχε και η Bella Hadid. Το διάσημο σουπερμόντελ επέστρεφε στο ξενοδοχείο της από ένα πάρτι στην Oxford Street που είχε πάει νωρίτερα αλλά στο δρόμο το αυτοκίνητό της κόλλησε στην κίνηση, πίσω από τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Hyde Park. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Bella Hadid, που έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη, αφού πρώτα τράβηξε μερικές φωτογραφίες ούσα ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο, τελικά αποφάσισε να κατέβει και να συμμετέχει επίσης στην μεγάλη διαδήλωση. Ντυμένη όπως ήταν με τα ρούχα που φορούσε στο πάρτι, ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και μια λευκή γούνα, το διάσημο μοντέλο δεν δίστασε να ανακατευτεί με το πλήθος της διαδήλωσης, φωνάζοντας επίσης συνθήματα κατά του Τραμπ ενώ κάποια στιγμή ύψωσε και τις γροθιές της στον αέρα, όπως οι υπόλοιποι. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που μεταξύ άλλων έγραφαν "Απελευθέρωση στην Παλαιστίνη", "Κάτω ο Τραμπ" και "Τέλος στην ισραηλινή κατοχή". Εκτός από την συμμετοχή της στη διαδήλωση, η Bella Hadid έγραψε επίσης ένα μακροσκελές μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram όπου εξέφρασε την υποστήριξή της για την Παλαιστίνη, δημοσιεύοντας μαζί και μια φωτογραφίας της Ιερουσαλήμ. 

"Περίμενα να βρω τις τέλειες λέξεις να το διατυπώσω αλλά συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχει τέλειος τρόπος για να καταγγείλεις μια αδικία. Μια πολύ πολύ θλιβερή ημέρα. Βλέποντας τις ειδήσεις και τον πόνο των Παλαιστινίων με κάνει να κλαίω για τις τόσες πολλές γενιές Παλαιστινίων. Βλέποντας τον πόνο του πατέρα μου και της οικογένειάς μου το κάνει ακόμη πιο δύσκολο να γράψω. Η Ιερουσαλήμ είναι πατρίδα για όλες τις θρησκείες. Με αυτό που έγινε, νιώθω πως πήγαμε πέντε βήματα πίσω και έγινε ακόμη πιο δύσκολο να ζήσουμε σε έναν κόσμο ειρήνης. Η αντιμετώπιση των Παλαιστινίων είναι άδικη, μονόπλευρη και δεν πρέπει να την ανεχθούμε. Στηρίζω την Παλαιστίνη. Δεν υπάρχει μίσος για κανέναν, δεν υπάρχουν στρατόπεδα... Όλες οι θρησκείες να συνυπάρχουν. Πού πήγε η ελπίδα;", έγραψε στο μήνυμά της.Πηγή: lifo.gr