20 Χρόνια Γιαννούτσος - Βαμβακάρης στο Gagarin! Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

20 Χρόνια Γιαννούτσος - Βαμβακάρης, ζούμπερ πάρτυ στο Gagarin! Ο Τάκης κι ο Θοδωρής κατεβαίνουν από τον αέρα και προσγειώνονται με τον Gagarin στη Λιοσίων 205. Ελάτε να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του ραδιοφωνικού μας γάμου με ένα ζούμπερ πάρτι.

Είσοδος ελεύθερη.
Επέτειος αφού. 

Το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο (οι άλλοι το λένε, όχι εμείς) δίδυμο του πρωινού ραδιοφώνου γιορτάζει φέτος τα 20 του χρόνια. Οι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 1997, τρεις μόλις μέρες πριν ξεκινήσουν την πρώτη τους εκπομπή στον ΚΛΙΚ FM. Από τότε έγιναν αχώριστοι, πέρασαν από Best, ANT1, ΣΚΑΙ και από το 2010 ροκάρουν κάθε πρωί 7-10 στον Red 96,3. 

Και τι γίνεται συνήθως σε κάθε επέτειο; 

Ένα ζούμπερ πάρτι! 

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης περιμένουν ακροατές, φίλους, πρώην και νυν στο ΖΟΥΜΠΕΡ ΠΑΡΤΙ τους στο Gagarin 205. 

Με ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης τις 21.00 

Θα παίξουν μουσική οι Χρήστος Παπαδάς, Παναγιώτης Μένεγος, Σταύρος Διοσκουρίδης, Ιωσήφ Βάγγερ, Νικολέτα Μακρή και Ντίνος Κοσμόπουλος ενώ σε ρόλο dj-έκπληξη θα ακούσουμε τους Χρήστο Φερεντίνο, Ρένο Χαραλαμπίδη, Νίκο Ορφανό και Μίλτο Μακρίδη. 

Special guest της βραδιάς θα είναι ο Γιάννης Πετρίδης σε μια privé "εκπομπή" ειδικά για τους καλεσμένους του πάρτι, όπου θα παρουσιάσει 10 από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια. 

Και απ' το Ζούμπερ Πάρτι δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Yeah! 

Το συγκρότημα που συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια τον Τάκη, με βασικό συνθέτη τον άλλο κουμπάρο του. Τον Γιάννη Ντρενογιάννη. Τέλος, στη σεμνή, κατά τα άλλα, εκδήλωση θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά σε βίντεο, τι πίνουν (και τι τρώνε) οι δύο εκπομπάρχες και σώζουν κάθε πρωί τον κόζμο. 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ-ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
20 χρόνια κάθε πρωί ΣΩΖΟΥΝ τον ΚΟΖΜΟ
ΥΓ. Μόνο ο Παπαδάκης είναι πλέον ο αντίπαλος! 

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
104 45
Τηλ.: 211 4112500