Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτός είναι ο ρόλος που υποδυόταν για 15 συνεχή έτη

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Πέτρος Κωστόπουλος πρόκειται να κάνει το θεατρικό του ντεμπούτο στο μιούζικαλ Grease! Από 22 Δεκεμβρίου η παράσταση ξεκινά να παίζεται στο Passport Music Theatre, στον Κεραμεικό και όλοι ανυπομονούν. Ο ίδιος δεν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό του στο θεατρικό σανίδι.

"Όταν με πήραν τηλέφωνο νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Μετά κατάλαβα ότι είναι σοβαροί και πράγματι αυτό που μου ζήτησαν να κάνω έχει σχέση με εμένα. Είναι ένας ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός και επειδή ήταν κοντά σε εμένα και μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα πράγματα, παλιά έκανα τα CD, μετά πήγα στην τηλεόραση...", εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος. 

Ο συγκεκριμένος ρόλος μάλιστα είναι αρκετά μεγάλος χωρίς να είναι πρωταγωνιστικός. Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός από το ρόλο του στην πλοκή, είναι και ο αφηγητής. "Δεν ξέρω αν θα έβγαζα μεγαλύτερο ρόλο, αλλά αυτός ειναι ΟΚ", σχολιάζει και συμπληρώνει: "Μου μοιάζει και μπορώ να τον παρουσιάσω σαν μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που είμαι. Και είναι και αγχολυτικό και ειδικά όταν βρέθηκα με παιδιά στις πρόβες. Είναι μικρά και ταλαντούχα παιδιά, χορεύουν, τραγουδάνε και όλο αυτό με έκανε να περνάω καλά". 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος καταφέρνει να μπαίνει σε ένα...άλλο σύμπαν μέσα από το ρόλο του. "Ο τελευταίος ρόλος που είχα παίξει ήταν του Αϊ Βασίλη, που τον έπαιζα για 15 χρόνια για τα παιδιά μου! Τον έπαιζα κανονικά, δεν έκανα καρικατούρα, γινόμουν χοντρός, έβαζα γαλάζιους φακούς επαφής, έκανα ρυτίδες στο πρόσωπο και τα χέρια. Μετά τον Άγιο Βασίλη λοιπόν θα κάνω και τον Βινς Φοντέιν", αποκάλυψε στη Real.

"Έχω μία αγωνία μην τυχόν και λιποθυμήσω" είπε γελώντας ενώ εξήγησε πως πράγματι φοβάται μη χάσει τα λόγια του ή του κάνουν πλάκα οι φίλοι του.