Η ζωή της Vivien Leigh μεταφέρεται στον κινηματογράφο

Λίγο καιρό αφότου ολοκλήρωσαν την τηλεοπτική σειρά εποχής Feud που εστίαζε στην κόντρα ανάμεσα σε δύο διάσημες ντίβες του παλιού Hollywood -την Joan Crawford και την Bette Davis- οι σεναριογράφοι Michael Zam και Jaffe Cohen ετοιμάζονται να φέρουν τη ζωή μιας άλλης θρυλικής ηθοποιού στη μεγάλη οθόνη.

Και το όνομα αυτής, Vivien Leigh. Η ταινία θα βασιστεί στο βιογραφικό βιβλίο του Hugo Vickers Vivien Leigh: An Autobiography και θα αφηγείται τη ζωή της, εστιάζοντας στη θυελλώδη σχέση της με τον Laurence Olivier, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1940 ως το 1960. 

Οι δύο ηθοποιοί ήταν ήδη παντρεμένοι όταν συναντήθηκαν, αλλά λίγο καιρό αργότερα, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο από τους τότε συντρόφους τους και να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. 

H Vivien Leigh θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς, έχοντας κερδίσει Όσκαρ για τους ρόλους της στις ταινίες Όσα παίρνει ο άνεμος και Λεωφορείον ο πόθος. 

Ωστόσο, η ίδια υπέφερε από διπολική διαταραχή και έφυγε από τη ζωή στα 53 της χρόνια από φυματίωση. Το casting για την ταινία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών A-list ηθοποιών.

Πηγή: madamefigaro.gr