Το Vice Greece συναντά τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση - Το Netflix, η τηλεόραση και το καμαρίνι στο πορτ-μπαγκάζ

Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς του "VICE Meets", το VICE Greece συναντά τον ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση, λίγο μετά από μία "εθνική" του πρωτιά: Τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έγινε γνωστός στους περισσότερους από τηλεοπτικούς ρόλους, όπως εκείνον του "Φατσέα", έχει παίξει όμως και σε παραγωγές υψηλών προδιαγραφών στο θέατρο και τον κινηματογράφο. 


Η εμφάνισή του στο "Suburra" του Netflix έχει συζητηθεί αρκετά, δυστυχώς όχι μόνο λόγω της ερμηνείας του, αλλά και εξαιτίας σκανδαλοθηρικών δημοσιευμάτων που τον απεικονίζουν σε μία προκλητική σκηνή από τη σειρά, αποδίδοντάς του συμμετοχή σε "όργια με κόκες". Ο ίδιος έχει απαντήσει με σκληρό τρόπο, ενώ έχει κινηθεί και νομικά. 

Η ομάδα του VICE συνάντησε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε ένα καφέ που θυμίζει το... "Καφέ της Χαράς", για μία αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος λέει πώς είναι να συμμετέχεις σε μια τόσο σημαντική διεθνή παραγωγή όπως και για όσα ακολούθησαν, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί ήδη πρόταση και από άλλο μεγάλο αμερικανικό μέσο για συμμετοχή του σε διεθνές σίριαλ. 


Παράλληλα, περιγράφει τις άθλιες συνθήκες που συχνά αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ηθοποιοί σε ελληνικές παραγωγές - όπου "η τουαλέτα είναι το καμαρίνι" τους, ή όπου αναγκάζονται να "αλλάζουν σε πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτων", όπως λέει. Επίσης, εξηγεί γιατί νιώθει ότι απειλείται συχνά από τη "ρηχότητα" της τηλεόρασης, ενώ παραδέχεται ότι "το κοινό δεν έχει πάντα δίκιο". 

Ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης είναι διαθέσιμο εδώ:
https://video.vice.com/gr/video/gerasimos-skiadaresis/59f063bb177dd4416348c575?latest=1 

Credits:
Παραγωγή-Παρουσίαση: Αναστασία Μουμτζάκη
Διεύθυνση Φωτογραφίας - Κάμερα Α: Θοδωρής Κωνσταντίνου
Κάμερα Β: Δημήτρης Ζιβόπουλος
Μοντάζ: Μαρία Κουνάβη 

Περισσότερες πληροφορίες για το VICE Greece: https://www.vice.com/gr 
Όλα τα video του VICE Greece εδώ: https://video.vice.com/gr