Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει με νέα σειρά στο Star

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα βρει τον Γιώργο Καπουτζίδη σε τρία τηλεοπτικά πόστα. Ήδη είναι κριτής στο σόου του ΣΚΑΪ Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο, παρουσιαστής του The Voice στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ενώ από το Φεβρουάριο του 2018 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Star μια νέα σειρά, ουκρανικής προέλευσης, της οποίας είναι σκηνοθέτης αλλά και σεναριογράφος, μια και θα επιμεληθεί τη διασκευή και την απόδοση στα ελληνικά.

"Πολυτεχνίτης και ελπίζω όχι ερημοσπίτης" λέει εκείνος γελώντας, ενώ εξομολογείται πως μέχρι και το Σεπτέμβριο είχε αποφασίσει να είναι μόνο στο The Voice και στη νέα σειρά του Star. 

"Η πρόταση για τη συμμετοχή μου στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο έγινε εντελώς ξαφνικά λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όταν με κάλεσαν για να κάνουμε ραντεβού, υπέθεσα πως με ήθελαν για το πρώτο επεισόδιο του The Voice! Μου πήρε δυο μέρες μέχρι να απαντήσω. Δεν σου κρύβω πως στην αρχή σκέφτηκα αν θα φτάνει ο χρόνος για όλα, αλλά τα ζύγισα και δέχτηκα με χαρά". 

"Έχω πει "όχι" σε προτάσεις για να αφιερώσω χρόνο στην προσωπική μου ζωή" 

Προβληματίστηκε άραγε μήπως ο ρόλος του κριτή σε ένα σόου και του παρουσιαστή σε ένα άλλο, με συνολική έκθεση στον τηλεοπτικό αέρα τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενδέχεται να "κάψουν" την τηλεοπτική του εικόνα; "Δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Η τηλεοπτική μου εικόνα υφίσταται εδώ και δεκατέσσερα χρόνια. Υπάρχουν σεζόν που κάνω πολλές δουλειές, αλλά και κάποιες που απέχω. Το μόνο για το οποίο είχα ενδοιασμούς είναι για το αν θα υπήρχε χρόνος για το γράψιμο της σειράς, στην οποία αφιερώνομαι τα Σαββατοκύριακα. Έχω ξαναπεράσει ένα χρονικό διάστημα που δούλευα ατελείωτες ώρες – αναφέρομαι στην περίοδο του σίριαλ Στο Παρά Πέντε. Είχα καθημερινά δεκάωρα γυρίσματα και γράψιμο. Όπως ανταπεξήλθα τότε, έτσι σκοπεύω να κάνω και τώρα" λέει με σιγουριά. 

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο αγαθό στη ζωή ενός ανθρώπου, ειδικά όσο τα χρόνια περνούν, είναι ο ελεύθερος χρόνος. Ο δικός του ελεύθερος χρόνος πώς είναι; "Η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια ευχαριστήθηκα τον ελεύθερο μου χρόνο, κάνοντας πολλά ταξίδια. Έχω πει "όχι" σε προτάσεις για να αφιερώσω χρόνο στη σχέση μου και στην προσωπική μου ζωή. Έχω χορτάσει και δεν είμαι δέσμιος της δουλειάς. Αν, τώρα, για κάποιους μήνες περιοριστώ, δεν πειράζει. Χαλάλι. Από την άλλη, θυμάμαι πως έχουν υπάρξει και περίοδοι που έχω ξεχαστεί σε έναν καναπέ, χωρίς να κάνω πράγματα. Τώρα, η καθημερινότητά μου είναι πλήρης. Δευτέρα και Τρίτη κάνουμε εγγραφές για το Ταλέντο, Τετάρτη και Πέμπτη για το Voice, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή τις αφιερώνω στο γράψιμο και σε όλο το στήσιμο της σειράς. Είμαι δραστήριος και μου αρέσει πολύ, γνωρίζοντας παράλληλα πως οι συγκεκριμένες υποχρεώσεις έχουν ημερομηνία λήξης και δεν θα πάει όλη η ζωή μου έτσι".

Πηγή: peoplegreece.com (Μαρίνος Βυθούλκας)