Πώς τελικά το "Μother" μάλλον φταίει που η Τζένιφερ Λόρενς χώρισε με τον Αρονόφσκι

Για περίπου ένα χρόνο ο Ντάρεν Αρονόφσκι και η Τζένιφερ Λόρενς υπήρξαν ένα από τα λαμπερά και πολλά υποσχόμενα ζευγάρια του Χόλιγουντ - και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι τίτλοι τέλους.Οι δημόσιες εμφανίσεις και οι ερωτικές εξομολογήσεις έδωσαν τη θέση τους στα κουτσομπολιά γύρω από το χωρισμό και σήμερα διαφαίνεται πως πίσω από τα φώτα, η σχέση αυτή ήταν προβληματική - και μάλλον φταίει το "Μother". 

"Κανονικά, προωθώ μια ταινία, ζητάω από τους ανθρώπους να τη δουν, και στη συνέχεια είναι στο χέρι τους. Συνήθως απλά το αφήνω να φύγει από μένα. Το να βγαίνεις με τον σκηνοθέτη ήταν όμως κάτι εντελώς διαφορετικό...", λέει η Λόρενς στο Variety. 

Η ηθοποιός αναφέρει πως ο Αρονόφσκι ήταν πραγματικά αναστατωμένος από τις κακές κριτικές της ταινίας και απλά δεν μπορούσε να σταματήσει να το σκέφτεται. 

"Όταν κάναμε μαζί περιοδεία και γυρνούσα στο ξενοδοχείο, το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να να μιλήσω για την ταινία", είπε η Λόρενς. "Εκείνος επέστρεφε και ήθελε να μιλά μόνο για αυτό και το καταλαβαίνω. Είναι το μωρό του. Το έγραψε. Το εμπνεύστηκε. Το σκηνοθέτησε. Είχα διπλό καθήκον προσπαθώντας να είμαι υποστηρικτική σύντροφος ενώ ταυτόχρονα ήθελα να τον κάνω να μην σκέφτεται το Mother για ένα λεπτό...", πρόσθεσε η ηθοποιός και κατέληξε πως δεν ήταν υγιές αυτό που συνέβαινε.

Πηγή: lifo.gr