Παντρεύονται Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαρoσούλης: Οι πρώτες πληροφορίες

Τον γάμο τους ετοιμάζουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης λίγους μήνες πριν υποδεχθούν τον καρπό του έρωτά τους, με την Κατερίνα Καραβάτου να αποκαλύπτει on air τα σχέδια του ζευγαριού.


Η Ελεονώρα, που δέχθηκε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων της, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της παράστασης "Όταν σβήνουν τα φώτα" και, μεταξύ άλλων, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ο σύντροφός της είναι πολύ περιποιητικός μαζί της, αλλά και ότι δεν ξέρουν και ούτε θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού. 

Μετά την προβολή των δηλώσεων από την "Φωλιά Των ΚουΚου", η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με το ζευγάρι σχετικά με τον γάμο. 

Όπως είπε η παρουσιάστρια, Ελεονώρα και Θοδωρής θα παντρευτούν άμεσα. Συγκεκριμένα, αναζητούν την πιο σύντομη ημερομηνία για να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο, ενώ, μετά τον ερχομό του μωρού, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. 

"Έχω να σας δώσω και μια είδηση. Παντρεύονται. Συγνώμη Ελεονώρα. Συγγνώμη Θοδωρή. Το είπα ότι θα το πω. Τους ρώτησα "πότε παντρεύεστε" και μου είπαν "Τώρα τώρα τώρα. Ψάχνουμε να βρούμε ημερομηνία". Θα γίνει πολιτικός γάμος, μετά θα γίνει ο θρησκευτικός. Μου το είπαν, μου το ξεκαθάρισαν και το λέω", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις και όσα ειπώθηκαν για τον γάμο: Πηγή: peoplegreece.com (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ)