Κατερίνα Καινούργιου - Η αλήθεια για τη σχέση με τη Μενεγάκη και η απάντηση στις αρνητικές κριτικές στα τηλεφωνήματα του "Φτιάξε Καφέ"

Στο "Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα" ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Τετάρτης και μεταξύ άλλων μίλησε για τις επαγγελματικές επιλογές της, αλλά και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη. Το "Φτιάξε Καφέ" και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες
"Αν εγώ δεν το στηρίξω δεν θα βγει καλά. Είναι μεγάλο λάθος ένας παρουσιαστής να βγαίνει και να αδειάζει την εκπομπή του μετά. Οπότε ναι θα το στήριξω και θα σου πω ότι μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Έχουμε αντιληφθεί ότι καλούν οι ίδιοι άνθρωποι πολλές φορές και όταν αυτό γίνεται ο Θέμης το μαζεύει. Οι ιστορίες που δεν βγάζουμε είναι πολύ χειρότερες, δεν παίζουν 10 η ώρα το πρωί". 

Το ενδεχόμενο να αφήσει την πρωινή ζώνη
"Μου αρέσει πάρα πολύ το πρωινό και στην παρούσα φάση θέλω να εξελιχθώ σε αυτό που κάνω. Τώρα αν αυτό μείνει εκεί ή στην πορεία αλλάξει και γίνει λίγο πιο γυναικείο, που ίσως και να μου ταίριαζε περισσότερο -δεν το ξέρω-, δεν μπορώ να το γνωρίζω τώρα. Έχω εμπιστοσύνη στον Θέμη που έχει και την επιμέλεια της εκπομπής". 

Η συνεργασία με το Epsilon
"Έτσι όπως είναι η κατάσταση θέλω να παραμείνω στο Epsilon και είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα... Από το Epsilon έχω βγάλει τα περισσότερα λεφτά. Ό,τι ζήτησα μου το έδωσαν".

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και οι wanna be συνεργασίες
"Τον Νίκο Μουτσινά τον αγαπάω πολύ. Έχουμε περάσει και δύσκολες στιγμές, αλλά θα ήμουν αχάριστη αν σου έλεγα κάτι άλλο. Χάρη στον Νίκο εξελίχθηκα τηλεοπτικά, χαλάρωσα κι έγινα πιο αγαπητή στον κόσμο. Με τη Μαρία Ηλιάκη, παρόλο που δεν κρατάω καμία κακία μετά από τόσο καιρό, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ πια δεν θα είχε ενδιαφέρον. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ταιριάζω, δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ. Η Κωνσταντίνα, για μένα, για να ξανακάνει κάτι τηλεοπτικά θα πρέπει να μπει σε συγκεκριμένο concept, όχι κάτι αυθόρμητο. Είναι γλυκό, όμορφο και λαμπερό κορίτσι...Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον εκτιμώ πάρα πολύ. Έχω ξεκινήσει από τον Γρηγόρη και με έχει βοηθήσει και είχα άψογη συνεργασία μαζί του. Οι παρουσιαστές είναι ωραίο ό,τι πρόβλημα έχουν να το λένε μπροστά και ο Γρηγόρης έτσι δούλευε, ομαδικά. Και με τον Ουγγαρέζο θα ξανασυνεργαζόμουν τον αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε τσακωθεί πάρα πολύ". 

Η γνώμη της για την Ελένη Μενεγάκη
"Έχω την καλύτερη γνώμη, αυτό δεν αλλάζει. Είχα αγχωθεί πολύ με το σκηνικό που είχε γίνει. Το ρεπορτάζ το είχε ο Μαρίνος Βυθούλκας. Εμπιστεύομαι και τον Μαρίνο, που είναι αξιόλογος δημοσιογράφος, και τον Θέμη. Άκουσα το ρεπορτάζ, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα τη στεναχωρούσε και θα την πλήγωνε τόσο πολύ. Από εκεί και πέρα όφειλαν υπερασπιστώ την ομάδα μου και τους ανθρώπους μου. Εγώ την αγαπώ σαν άνθρωπο και της είμαι ευγνώμων. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με κάποιους δικούς της ανθρώπους, γιατί δεν είχα ποτέ δικό της τηλέφωνο, και από ότι αντιλήφθηκα η Ελένη ήθελε λίγο χρόνο. Καλύτερα να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αν θέλει και η ίδια μπορούμε να μιλήσουμε. Η εκτίμηση μου δεν έχει αλλάξει".

Πηγή: yupiii.gr (Μαρία Χάλαρη)