Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εντάσσεται και επίσημα η Νάνσυ Παραδεισανού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit. Η δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο πάνελ της εκπομπής, συμφώνησε και πλέον θα βρίσκεται μόνιμα στην ομάδα της γνωστής παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία της Νάνσυς Παραδεισανού στην εκπομπή και αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ώστε η ίδια να δώσει το πράσινο φως για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.
Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit, στην ομάδα της Ελένης παραμένουν μέχρι στιγμής όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται από την αρχή στο πλευρό της.

Η Ελένη Μενεγάκη δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Η παρουσιάστρια επέστρεψε φέτος τελείως διαφορετική. Είχε προαναγγείλει, άλλωστε, στην τελευταία εκπομπή της περσινής σεζόν πως θα γίνουν αλλαγές και "θα προσπαθήσουμε του χρόνου να μην σας λείψει τίποτα. Θα κάνουμε ότι θεωρούμε απαραίτητο για να παραμείνουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτερα η γλυκιά κι αγαπημένη σας συνήθεια".
Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε από την αρχή της σεζόν με διάθεση να αλλάξει πολλά. Μέχρι τώρα δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και φαίνεται πως δεν εφησυχάζει μέχρι να πετύχει το επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα που θα είναι αυτό που θα αρέσει και στους τηλεθεατές.
Γνώστης της τηλεόρασης και με εμπειρία ετών, η Ελένη τολμά να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις. Ξέρει πολύ καλά ότι τρέχει σε έναν Μαραθώνιο και διαθέτει την απαραίτητη υπομονή και επιμονή, ώστε να τερματίσει πρώτη. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της.


ΠΗΓΗ: zappit.gr