Ο Ρόμπερτ Πάτινσον στην Ακρόπολη

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας στις 23 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment, o Ρόμπερτ Πάτινσον είναι στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του "Good Time" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.


O 31χρονος πρωταγωνιστής είναι από την Τρίτη στην Αθήνα και πέρασε την μέρα κάνοντας τα απαραίτητα: την ξενάγησή του στον Παρθενώνα και στο μουσείο της Ακρόπολης. 
Και φυσικά οι φωτογράφοι τον εντόπισαν. 

Να θυμίσουμε ότι το "Good Time" των αδελφών Μπένι και Τζος Σάφντι έκανε την πρεμιέρα του στο 70ό Φεστιβάλ Καννών, χαιρετίστηκε ως η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του Ρόμπερτ Πάτινσον και έφερε στο προσκήνιο το Hercules Film Fund του Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση, ο οποίος συμμετέχει στην παραγωγή μαζί με τους Τέρι Ντούγκας και Ζαν Λικ Ντε Φαντί της Rhea Films. 

Μετά από μία πρόχειρα στημένη ληστεία που πάει στραβά, ο απεγνωσμένος και έτοιμος για όλα Κόνι έχει ελάχιστο χρόνο για να σώσει τον αδελφό του Νικ, που πάσχει από νοητική στέρηση, από τη φυλακή. Μέσα σε μία νύχτα ποτισμένη με αδρεναλίνη, ο παράτολμος Κόνι κατρακυλά χωρίς τέλος σε πράξεις βίας και πανικού με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης. Ο χρόνος μετράει σε βάρος του αδελφού του, αλλά και του ίδιου, καθώς οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή.


Πηγή: flix.gr