Γιώργος Λιάγκας - Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά: Ο λόγος του χωρισμού και οι σχέσεις τους σήμερα

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο DownTown σε μία από τις σπάνιες "μεγάλες" συνεντεύξεις του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά.

"Πάντα είχα καλές σχέσεις με τη Φαίη" ξεκαθάρισε ο διάσημος παρουσιαστής, ενώ συμπλήρωσε: "Καταρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά, ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίζουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ. Γράφεται παντού και απορώ γιατί δεν αντιδρώ και δεν κάνω μηνύσεις, ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα "αυτά είναι τα δικά μου, αυτά τα δικά σου". Δεν χωρίσαμε επειδή πάψαμε να εκτιμάμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον". 

Όσο για τον λόγο που τους έκανε να πάρουν την απόφαση του χωρισμού, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: "Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δύο ανθρώπων" συμπληρώνοντας: "Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν, να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζούμε ξεχωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς αλλά κυρίως τα παιδιά".