"Ποτέ δεν έτρωγα σαλάτες": Πώς να δείχνεις σαν την Κέιτ Μος (σύμφωνα με την Κέιτ Μος)

Η Κέιτ Μος δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. Η φιλοσοφία της σχετικά την δημοσιότητα είναι ίδια εδώ και 25 χρόνια, "Μην παραπονιέσαι ποτέ, μην εξηγείς ποτέ", με αποτέλεσμα να μιλά σπάνια. Πρόσφατα όμως μίλησε στην εφημερίδα Guardian για τα μυστικά ομορφιάς της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πως δεν έτρωγε ποτέ σαλάτες και δεν περιποιούνταν τον εαυτό της.

Παρόλο που είναι τοπ μόντελ εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, η 43χρονη Κέιτ Μος παραδέχεται πως ουδέποτε έψαχνε μανιωδώς για τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς ούτε πρόσεχε ιδιαιτέρως την διατροφή της. Αντιθέτως λέει ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει σε όλη αυτήν την βιομηχανία "υγείας και ευεξίας". 


Στη συνέντευξή της, που ήταν σε μορφή Q+A, αποκάλυψε πως πρόσφατα είδε πώς είναι μέσα ένα γυμναστήριο και εξεπλάγη που έχει φτάσει σε σημείο να ακολουθεί την νέα τάση του "juicing", να τρέφεται δηλαδή κυρίως με φρούτα και λαχανικά, καθώς στο παρελθόν ποτέ δεν της άρεσε να τρώει σαλάτες. Όσο για το δέρμα και πώς το περιποιείται είπε πως δεν έχει καν χρόνο να ασχοληθεί, κάτι που συμβαίνει και με τα μαλλιά της. Μάλιστα εξομολογείται πως μέχρι πρότινος έπεφτε βαμμένη για ύπνο και τώρα τελευταία αποφάσισε να το σταματήσει και να βάζει κρέμα νυκτός. 

Υγιεινή διατροφή: "Βασικά δεν έχω δει καμία βελτίωση από τότε που ξεκίνησα να τρώω πιο υγιεινά, δηλαδή σαλάτες και τέτοια. Ποτέ δεν συνήθιζα να τρώω σαλάτες και τώρα έχω φτάσει στο σημείο του "juicing"!". 
Μαγείρεμα: "Μαγειρεύω, αλλά όχι όσο θα ήθελα επειδή είμαι πάντα απασχολημένη, αλλά φτιάχνω καλό ψητό. Επίσης φτιάχνω ωραίο πρωινό- τα αυγά είναι το φόρτε μου". 
Προϊόντα ομορφιάς: "Δεν μπορούσα ποτέ να ασχοληθώ με πολλά προϊόντα, τα μπέρδευα και τελικά δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Δεν έχω το χρόνο να κάθομαι εκεί για αιώνες και να βάζω κρέμες στο πρόσωπό μου". 
Ύπνος με μακιγιάζ: "Ανά περιόδους πέφτω για ύπνο με το μέικ απ αλλά δεν θέλω να μου γίνει συνήθεια. Το αποτέλεσμα το βλέπεις την επόμενη μέρα. Το θέαμα δεν είναι καθόλου ωραίο". 
Γυμναστήριο: "Ποτέ δεν υπήρξα τύπος του γυμναστηρίου. Πάντα σκεφτόμουν, "Μπα". Μου χάλαγε το κέφι, αλλά τελευταία έχω αρχίσει να ασκούμαι τακτικά και μου αρέσει. Είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά έχω γραφτεί σε γυμναστήριο και με κάνει να νιώθω καλά". 
Περιποίηση μαλλιών: "Ούτε τα ενυδατώνω ούτε τους βάζω προϊόντα ούτε τίποτα. Δεν ασχολούμαι πολύ με τη φροντίδα τους, δεν το έχω με τα μαλλιά". 
Αγαπημένη συνήθεια: "Το μακιγιάζ, το λατρεύω. Ακόμη περισσότερο όταν δεν δουλεύω. Μου αρέσει να βάφομαι μόνη μου και να πειραματίζομαι. Μου αρέσει το σκούρο μάτι, γενικά το βάψιμο. Μου αρέσει να μεταμορφώνομαι, είναι το πάθος μου". 
Η σημαντικότερη συμβουλή αυτοπεποίθησης: "Τα social media δεν είναι για μένα. Ποτέ δεν μου άρεσαν, όλη αυτή η φάση του "Κοιτάξτε με!"".

Πηγή: lifo.gr