Μιχάλης Χατζηγιάννης: Επιτέλους επιστρέφει στη σκηνή! Τα ονόματα- έκπληξη που θα συνεργαστεί και όλες οι λεπτομέρειες της νέας του παράστασης

Μετά από απουσία πολλών ετών από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στη σκηνή.
Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής παρουσιάζει μία μουσική παράσταση με τίτλο "Στο Φως" σε σκηνοθεσία της καταξιωμένης Ελένης Γκασούκα. Μαζί του στη σκηνή βρίσκεται ο Θανάσης Αλευράς σε μία σύμπραξη- έκπληξη. Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας του δουλειάς, σε συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη νέα του παράσταση "υπογραμμίζει τη σημασία της αισιόδοξης πλευράς, όπως αυτή καταγράφεται στη μουσική και αντικατοπτρίζεται στη ζωή". Πρωταγωνιστές της παράστασης φυσικά όλες οι μεγάλες επιτυχίες του αλλά και τα αγαπημένα τραγούδια που έχουν την υπογραφή του και έχει χαρίσει σε διάσημους συναδέλφους του. 

Η πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί για την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα βρίσκεται "Στο Φως" κάθε Παρασκευή και Σάββατο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Η παράσταση θα ξεκινά στις 11 το βράδυ και θα διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά. Όλα αυτά στη μουσική σκηνή "Φως". 

Συμμετέχει η Νεκταρήλια.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)