Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: "Κέρδιζα 6.000 ευρώ το επεισόδιο"

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την εποχή που η τηλεόραση ήταν ιδιαίτερα επικερδής για τους ηθοποιούς. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα χρήματα κέρδιζε ανά επεισόδιο και εξήγησε ότι χάρη σε αυτή την περίοδο κατάφερε να αγοράσει το σπίτι του.
Συγκεκριμένα είπε: "Στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης έφτασα τις 5.500 – 6.000 ευρώ το επεισόδιο. Έτσι πήρα και το σπίτι μου. Η τηλεόραση είχε τότε τα λεφτά. Από το θέατρο ζεις, αλλά από την τηλεόραση μπορείς να πάρεις ένα εξοχικό, ένα καλό αυτοκίνητο. Δεν έχω κάνει "μεγάλη" ζωή. Ρούχα πάντα έπαιρνα από τα σίριαλ, δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω στα μαγαζιά". 

Επίσης μίλησε και για τις στιγμές που πληγώθηκε στην τηλεοπτική του καριέρα. 

"Είμαι πληγωμένος δύο φορές στην καριέρα μου. Τη μία φορά όταν με έδιωξαν από την ΕΡΤ, αλλά αυτό μου έκανε καλό γιατί αν δεν με έδιωχναν θα ήμουν ακόμα εκεί. Θα μου έκανε κακό στην καριέρα μου την πραγματική. Τη δεύτερη φορά σε μία σειρά που δεν την πληρώθηκα, "Το αμάρτημα της μητρός μου" στον ΑΝΤ1. Έχουμε κερδίσει στα δικαστήρια και δεν έχουμε πληρωθεί" είπε ο ηθοποιός.

Πηγή: athensvoice.gr (Χαρά Βαμβακούλα)