"Τα 5 Στοιχεία" με την Άννα Μπουρμά στο θέατρο Αλκμήνη, 6 και 13 Δεκεμβρίου

Επιστρέφει τον Δεκέμβριο για δύο ακόμα παραστάσεις στο θέατρο Αλκμήνη, η μουσικοθεματική παράσταση της Άννας Μπουρμά "Τα 5 στοιχεία". Για δύο Τετάρτες, στις 6 και 13 Δεκεμβρίου, "Τα 5 στοιχεία" θα δώσουν το "παρών" για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, μετά από την καθολική κριτική αποδοχή και ανταπόκριση από το κοινό, που διέκρινε την ιδιαιτερότητα της παράστασης, βασισμένη στη θεωρία του Ησίοδου, για τα πέντε θεμελιακά στοιχεία (φωτιά, αέρας, νερό, γη και αιθέρας).

Αυτά είναι και οι νοηματικοί σύνδεσμοι των τραγουδιών που ερμηνεύει η Άννα Μπουρμά επί σκηνής, μέσω μιας ενορχηστρωμένης χορογραφίας και video προβολών που συμπληρώνουν το πολυεπίπεδο έργο. 

Η παρουσία παραδοσιακών οργάνων, όπως νταούλια, τσαμπούνες, ελληνικές γκάιντες, καβάλι αποδίδουν το ταξίδι της παράδοσης στο παρόν. 

Η Άννα Μπουρμά παρουσιάζει, ερμηνεύει και σκηνοθετεί, ενώ τα κείμενα και πολλά από τα τραγούδια υπογράφει ο συνθέτης και στιχουργός Τάκης Μπουρμάς.

Τα 5 Στοιχεία είναι μια παράσταση που μας έδωσε ως ομάδα την δυνατότητα να ανακαλύψουμε μέσα μας και έξω μας πως μπορούμε σε μια εποχή που είναι όλα ρευστά, να σταθούμε ψυχικά σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Νιώθουμε ότι το κοινό μας αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η τέχνη στην ζωή μας καθώς μας προάγει και συνειδησιακά αλλά κυρίως πνευματικά.

Μετά από πολλές επιτυχημένες παραστάσεις θα βρεθούμε για 4η σεζόν στο θεατρικό σανίδι του Αλκμήνη. Το γεγονός μας κάνει περήφανους και μας δίνει κουράγιο για να προχωρήσουμε στα νέα μας σχέδια. Τέλος αυτό που μας δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν μας λέτε ότι: ''βγαίνοντας από την παράσταση γίναμε καλύτεροι άνθρωποι''.

Άννα Μπουρμά και οι συνεργάτες της 


Ημερομηνίες παραστάσεων: Τετάρτη 6 και 13 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια παράστασης: 100' (χωρίς διάλειμμα)
Γενική είσοδος: 10 € (στην αίθουσα επιτρέπεται το ποτό) 

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8 - 12, Γκάζι (Στάση Μετρό: Κεραμικός)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3428650 καθημερινά μετά τις 17:30

Κείμενα, ενορχήστρωση: Tάκης Μπουρμάς 
Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά
Κιθάρες, φωνή, αφήγηση: Τάκης Μπουρμάς
Πλήκτρα: Nίκος Καλαντζάκος
Πνευστά: Γιώργος Μακρής 
Ήχος: Ηλίας Λάκκας 
Φώτα: Μανώλης Μπράτσης και Άννα Μπουρμά
Projection mapping: Στέφανος Ερινιτάκης
Computer programming: Νίκος Καλαντζάκος
Ξηρός Πάγος: Φραγκίσκος Δασύρας 

Φωτογραφίες αφίσας: Γιάννης Μαργετουσάκης 
Φωτογραφίες παράστασης: Τζωρτζίνα Πιτιανούδη
Παραγωγή: AFM records | Θεοδόσιος Φράγκος 
Official page: https://www.facebook.com/BourmaAnna/?pnref=lhc