Τηλεθέαση: Το Nomads πήρε το δυναμικό κοινό – "Κράτησαν" Τατουάζ και Ταλέντο

Η τηλεοπτική μάχη που όλοι περίμεναν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Στην prime time του ΑΝΤ1 προσγειώθηκε το Nomads και προκάλεσε μια γενική ταραχή στην τηλεθέαση… Το Τατουάζ, το Ελλάδα έχεις ταλέντο και το Survival Secret αντιμετώπισαν για πρώτη φορά τον "εχθρό" από τις Φιλιππίνες και το αποτέλεσμα της μάχης αυτής έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ξεκάθαρα, νικητής σήμερα στους πίνακες της Nielsen είναι ο ΑΝΤ1. Το Nomads δεν διαπραγματεύτηκε με κανέναν την πρωτιά και μάλιστα, στο πολυπόθητο δυναμικό κοινό άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 44,1%!
Στα απέναντι στρατόπεδα, ωστόσο, οι απώλειες ήταν συγκρατημένες. Το Τατουάζ, ασφαλώς και δεν κράτησε τα ποσοστά των προηγούμενων δύο εβδομάδων, όμως παρέμεινε πάνω από το 20% στο γενικό. Από την άλλη, το Ελλάδα έχεις ταλέντο κινήθηκε πάνω από το 15% -κυρίως την τελευταία ώρα προβολής του, όταν είχε ολοκληρωθεί το Nomads. Πολλές πληγές μετρά το Survival Secret που περιορίστηκε σε μονοψήφιες επιδόσεις.

Αναλυτικά οι μετρήσεις

ΓΕΝΙΚΟ
NOMADS – 27,6%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 21,8%
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 18,5%
SURVIVAL SECRET – 7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ
NOMADS – 36,6%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 18,7%
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 15,8%
SURVIVAL SECRET – 4,5%

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μόνο η αρχή και αναμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.


ΠΗΓΗ: zappit.gr