Το Nomads σας στέλνει στο νησί Palawan στις Φιλιππίνες!

Αν θέλετε να βρεθείτε σε έναν από τους top εξωτικούς προορισμούς στον πλανήτη, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό του Nomads και να διεκδικήσετε ένα αεροπορικό ταξίδι για δύο, στο Palawan, στις Φιλιππίνες, με 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, εντελώς δωρεάν!

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν 7 εβδομάδες, έως την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου: Κάθε εβδομάδα κληρώνεται ένα ταξίδι 2 ατόμων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. 

Το Nomads, το απόλυτο ριάλιτι περιπέτειας και δράσης, που έκανε το ντεμπούτο» του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, ένα από τα επτά ταξίδια (δύο ατόμων), στο νησί Palawan, στις Φιλιππίνες, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα, πανέμορφα και εξωτικά μέρη του πλανήτη. 

Συγκεκριμένα, το κάθε ένα από τα επτά δώρα που θα κληρωθούν, μέσα από συμμετοχή στο διαγωνισμό του Nomads, αφορά σε δύο αεροπορικά εισιτήρια, 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με ημιδιατροφή, εντελώς δωρεάν, από τη Manessis Travel. Επιπλέον, όλοι όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 4€ από το Linguaphone.gr. 

Η διαδικασία απλή: Μπορείτε είτε να καλέσετε στο 901 600 45 45 (από κινητό και σταθερό) ή να στείλετε SMS, γράφοντας Ν στο 54990. 

Η διάρκεια; 7 εβδομάδες, με έναρξη, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Στο τέλος κάθε εβδομάδας κληρώνεται ένα ταξίδι 2 ατόμων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. 

Τώρα, με το Nomads μπορείτε να κάνετε ένα μοναδικό όνειρο πραγματικότητα και να επισκεφτείτε το πανέμορφο νησί Palawan με την παρέα σας! 

Θα είναι καθηλωτικό! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του ΑΝΤ1, www.antenna.gr ή να καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 211 1815 924 (Audiotex S.A.) 

Κόστος συμμετοχής: Από σταθερό (2,60€/κλήση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας) και από κινητό (3,12€/κλήση, 2,50€/SMS με ΦΠΑ και επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας, ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού). 

#NomadsGR
www.antenna.gr/nomads
FB page: Nomads Ant1 https://www.facebook.com/nomadsant1
Twitter:  NomadsAnt1 https://twitter.com/nomadsant1
Instagram: @nomadsant1 https://www.instagram.com/nomadsant1 

Λίγα λόγια για το νησί Palawan:
Το Palawan είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί των Φιλιππίνων, βρίσκεται σε  απόσταση 75 λεπτών (με αεροπλάνο) από τη Μανίλα και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως "κομμάτι του παραδείσου", καθώς διαθέτει άγρια ζωή και πολλά ψαροχώρια. 
Το νησί βρίσκεται στη λίστα των UNESCO World Heritage Sites. Εκεί βρίσκεται και ο υπόγειος ποταμός Puerto Princesa, ένα από τα κορυφαία φυσικά θαύματα του κόσμου, το μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι στην Ασία και το δεύτερο μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι σε όλο τον πλανήτη. Ο ποταμός έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά θαύματα στον κόσμο και "Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς".
Το έγκριτο περιοδικό "Travel & Leisure" το έχει ψηφίσει νούμερο ένα προορισμό και στο "Condé Nast Traveler" -το πιο φημισμένο περιοδικό για ταξίδια παγκοσμίως- υπάρχουν πολλές αναφορές στο Palawan και στις ψηφοφορίες των αναγνωστών του, οι οποίοι το κατατάσσουν στην πρώτη ή στις πρώτες θέσεις των πιο όμορφων νησιών στον κόσμο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα έτη 2014 & 2015 ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο νησί του κόσμου, το 2016 πήρε τη 2η  θέση, ενώ την 1η κέρδισε ένα άλλο νησί από τις Φιλιππίνες, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Φιλιππίνες θεωρούνται ο νέος, απόλυτος προορισμός για διακοπές παγκοσμίως.