Φωτεινή Αθερίδου: "Είναι βαρετές οι ερωτήσεις σε σχέση με τον πατέρα μου"

Η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της, στο σίριαλ του Alpha, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Το πρωί της Τετάρτης, η γνωστή ηθοποιός, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star, "Στη Φωλιά των Κου Κου", και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για το τι την ρωτούν για τον πατέρα της αλλά και την πρώτη φορά που έκανε σεξ.

"Φωτεινή ή Φωτεινή Αθερίδου προτιμάς στην δουλειά σου;" ρώτησε η δημοσιογράφος και η νεαρή ηθοποιός ανέφερε: "Όχι, αυτή είμαι, δεν προτιμάω κάτι. Ο καθένας έχει την ταυτότητά του με ό,τι φέρει αυτό. Είναι βαρετές οι ερωτήσεις σε σχέση με τον πατέρα μου, λες και είναι κάτι παράξενο, ή υπονοεί κάτι. Εκνευρίζομαι με την πρόθεση, που σημαίνει έλλειψη σεβασμού". 

Στην συνέχεια, όταν ερωτήθηκε, τον λόγο που μπορεί να χάσει το χιούμορ της, η Φωτεινή, αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να το ελέγξει. "Με κάνει να χάνω το χιούμορ μου όταν με αφήνω να βυθιστώ ή να κλειστώ σε καταστάσεις καμιά φορά. Κάνω ψυχοθεραπεία, πιστεύω σε αυτό, βοηθάει" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση "Sex λεξικών", δεν δίστασε να μιλήσει για την πρώτη της σεξουαλική επαφή. "Ναι την θυμάμαι. Εντάξει δεν είναι πάντα ωραία η πρώτη φορά. Είναι παιδική ανάμνηση", είπε χαμογελώντας.

Πηγή: peoplegreece.com (ΗΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ)