Ο Τζάστιν Θερού και η Έμα Στόουν είναι "Maniac" στη νέα σειρά του Κάρι Φουκουνάγκα

Έχοντας ολοκληρώσει μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, ο Τζάστιν Θερού ετοιμάζεται να μπει σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες, και μάλιστα με εκλεκτή παρέα.

Ο ηθοποιός που εντυπωσίασε με την ερμηνεία του (και τους κοιλιακούς του) στο "Leftovers" υπέγραψε μόλις για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ από τον σκηνοθέτη της πρώτης σεζόν του "True Detective", Κάρι Φουκουνάγκα, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί δίπλα στην οσκαρούχο Έμα Στόουν και τον Τζόνα Χιλ. 

Βασισμένη στην ομώνυμη νορβηγική σειρά του 2014, η σειρά του Netflix με τον τίτλο "Maniac" είναι μαύρη κωμωδία και θα εκτυλίσσεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε μια ψυχιατρική κλινική και στους φανταστικούς κόσμους που πλάθουν με το μυαλό τους δύο από τους ασθενείς της (Στόουν και Χιλ). 

Ο Φουκουνάγκα αναμένεται να σκηνοθετήσει τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Κι αν πιστέψουμε τις φήμες, η σειρά επιφυλάσσει για τον Θερού το ρόλο ενός αλκοολικού τρελού επιστήμονα. 

Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας, με αυτούς τους συντελεστές όμως το περιμένουμε σίγουρα με αυξημένο ενδιαφέρον.

Πηγή: flix.gr (Θανάσης Πατσαβός)