Γιώργος Λιάγκας: Αποκαλύπτει τον πρώτο συνεργάτη του στο late night show

O Γιώργος Λιάγκας μετά την περσινή τηλεοπτική του παρουσία στο Lucky Room και το Rising Star, προετοιμάζεται για το νέο του επαγγελματικό βήμα. Ο παρουσιαστής έχει συμφωνήσει με τον Ant1 στο να παρουσιάσει ένα late night show, με σχολιαστικό ύφος. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι ο Λιάγκας, ωστόσο, επιθυμεί να έχει μαζί του κι άλλα πρόσωπα.

Έτσι, πραγματοποιήθηκαν κάποια ραντεβού για να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του. 

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να έχει δεχτεί πρόταση και μάλιστα από τον ίδιο τον παρουσιαστή. Ωστόσο, η απάντησή της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ένα άλλο πρόσωπο που ακούγεται, είναι η Νικολέττα Ράλλη η οποία ενδέχεται να βρεθεί στο πλευρό του Λιάγκα. 

Όσο για τα αντρικά ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν δύο, αυτό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Όπως όλα δείχνουν ο πρώτος δεν έχει προβεί σε κάποια συμφωνία με το κανάλι. Όσο για τον δεύτερο είναι οριστικό πια πως θα τον δούμε ξανά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα τηλεοπτικά. 

Την αποκάλυψη την έκανε ο Λιάγκας αναρτώντας μια κοινή του φωτογραφία, στης οποία τη λεζάντα, έγραψε: "Πάλι τα ίδια... late night... προσεχώς στον @ant1tv". 

Δείτε την φωτογραφία: Πηγή: peoplegreece.com (ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ)