Οι επώδυνοι χωρισμοί, η κόντρα με τη Μαντόνα, τα προβλήματα υγείας: Η Lady Gaga αποκαλύπτεται στο νέο της ντοκιμαντέρ

Πρεμιέρα στο Toronto Film Festival (TIFF) έκανε το βιογραφικό ντοκιμαντέρ "Five Foot Two" με άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της Lady Gaga και η διάσημη τραγουδίστρια ήταν εκεί για να το παρουσιάσει.

Ο σκηνοθέτης Chris Moukarbel κατέγραψε την Stefani Joanne Angelina Germanotta, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας, σε πολύ προσωπικές στιγμές μαζί με στενούς φίλους και με μέλη της οικογένειάς της δημιουργώντας ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο buzz από τα teaser ακόμη. 

Η τραγουδίστρια μιλά ανοικτά για την καριέρα της, το άλμπουμ της "Joanne", τις σχέσεις της και το γιατί συνεχίζουν να διαλύονται, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και την κόντρα της με τη Μαντόνα. 

Το ντοκιμαντέρ ξεκινά ξετυλίγοντας το κουβάρι της σχέσης της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Taylor Kinney. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Vanity Fair, η Lady Gaga σχολίασε πάνω σε αυτό πως οι χωρισμοί στη ζωή της φαίνεται να έρχονται όταν είναι στο απόγειο της δόξας της. "Έχω κόσμο να με αγγίζουν και να μου μιλούν όλη μέρα. Και μετά γυρίζω σπίτι και είμαι μόνη μου. Πούλησα 10 εκατομμύρια δίσκους και έχασα τον Matt (Williams). Πούλησα 30 εκατομμύρια κι έχασα τον Lüc (Carl). Έκανα μια ταινία και χάνω τον Taylor (Kinney)", λέει η τραγουδίστρια στο ντοκιμαντέρ. "Είναι σαν φαύλος κύκλος. Είναι η τρίτη φορά που μου ραγίζουν έτσι την καρδιά", προσθέτει. 

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλά επίσης για τη σχέση της με τη Μαντόνα και την αμηχανία που υπάρχει πλέον μεταξύ τους. Οι Los Angeles Times ανέφεραν πως στο ντοκιμαντέρ η Lady Gaga λέει σχετικά: "Το θέμα με μένα και τη Μαντόνα είναι πως πάντα την θαύμαζα και εξακολουθώ να τη θαυμάζω, άσχετα με το τι πιστεύει εκείνη για μένα. Το μόνο πράγμα που πραγματικά με ενοχλεί σε εκείνη είναι πως είμαι Ιταλίδα και από τη Νέα Υόρκη, οπότε αν έχω ένα πρόβλημα με κάποιον, θα σου το πω στα μούτρα. Εκείνη δεν με κοίταξε στα μάτια να μου πει πως είμαι λίγη". 

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, κοιτάζοντας μια παιδική φωτογραφία της όπου χαμογελά πριν φορέσει τα σιδεράκια στα δόντια, λέει: "Ευτυχώς έφτιαξα αυτό το κενό στα δόντια, αλλιώς τα πράγματα με τη Μαντόνα θα ήταν ακόμη πιο περίεργα". Οι θαυμαστές της Μαντόνα την έχουν κατηγορήσει πολλάκις πως αντιγράφει την Βασίλισσα της Ποπ και με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ εξαπέλυσαν νέα επίθεση λέγοντας πως για ακόμη μια φορά την αντέγραψε καθώς το κόνσεπτ θυμίζει πολύ το περίφημο "Στο κρεβάτι με την Μαντόνα" που είχε κυκλοφορήσει το 1990. 

Η Gaga επέτρεψε επίσης να προβληθούν πλάνα από τις επισκέψεις της στους γιατρούς σχετικά με τους χρόνιους πόνους που έχει μετά την εγχείριση στο γοφό, όπου εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ, με απλά ρούχα και σε κάποια σημεία γυμνή από τη μέση και πάνω. 

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: lifo.gr