Η Emma Stone είναι μάλλον η μόνη ηθοποιός που χαίρεται επειδή αύξησε το βάρος της

H Emma Stone μπορεί να έχει ολοκληρώσει πλέον τα γυρίσματα για την ταινία Battle of the Sexes, όμως τώρα μαθαίνουμε ότι χρειάστηκε να αλλάξει ριζικά το σώμα της. Πιο συγκεκριμένα, υποδύεται τη θρυλική παίκτρια τένις Billie Jean King και για αυτό το λόγο χρειάστηκε να πάρει 6 καθαρά μυικά κιλά ούτως ώστε να μοιάζει με σώμα αθλήτριας.

Σύμφωνα όμως με τον προπονητή της, Jason Walsh, η ίδια ήταν "εκστασιασμένη" που θα έπαιρνε αυτά τα κιλά. 

"Τα περισσότερα κορίτσια που πρέπει να αυξήσουν το βάρος τους συνήθως φρικάρουν, όμως η Emma είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στον κόσμο όταν το βάρος της άρχισε να αυξάνεται" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Walsh σε μια πρόσφατη συνέντευξη του.

Έτσι για 3 μήνες περίπου η ίδια αφοσιώθηκε πλήρως σε αυτό, γυμναζόταν 5 φορές την εβδομάδα - και μερικές μέρες δύο φορές τη μέρα - και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι εντυπωσιακό. 

"Έγινε πραγματικά πολύ δυνατή. Κυριολεκτικά, μπορούσε να σηκώσει πάρα πολλά κιλά κάτι που ήταν εκπληκτικό να βλέπω. Είχε γίνει πλέον κάτι ευχάριστο για εκείνη, μέχρι που θα με ρωτούσε ποιο θα είναι το νέο ρεκόρ κιλών που θα βάλουμε αυτή την εβδομάδα" συνέχισε στη συνέχεια ο Walsh και αν κρίνουμε και από τα αποσπάσματα που δημοσίευε στο Instagram μιλάμε πραγματικά για μία τελείως διαφορετική Emma!Πηγή: madamefigaro.gr