Βίκυ Καγιά: Όσα είπε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η πρώτη φορά που άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη πως η Βίκυ Καγιά περιμένει μωρό ήταν μετά από ένα ποστάρισμά της στο Instagram, ενώ βρισκόταν σε παραλία στη Μύκονο με το σύζυγό της Ηλία Κρασσά και φίλους τους. Μέσα από το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της διαφαινόταν αμυδρά κοιλίτσα, κάτι που ξάφνιασε τους φίλους της στο social medium – και κάποια comments της εύχονταν "με το καλό".

"Δεν ξέρω πού το είδαν, γιατί τότε αλήθεια δεν υπήρχε καθόλου κοιλιά. Τώρα υπάρχει. Αλλά όπως και να έχει δεν είναι κάτι κακό, προς Θεού! Εγώ δεν έχω αυτό το "μην το πεις ακόμα πουθενά", δεν είμαι προληπτική. Ο μόνος λόγος που δεν το είπαμε δημοσίως νωρίτερα, είναι τα παιδιά. Θέλαμε να είναι όλα καλά πριν τους το ανακοινώσουμε, γιατί στα παιδιά δεν λες και ξελές. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά και με ρωτούσαν, θα το έλεγα μόλις το ανακάλυψα". 


Τον ερχομό του μικρού, καθώς είναι αγοράκι όπως έδειξε η τελευταία εξέταση, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς τον έχουν ανακοινώσει στην Μπιάνκα και στα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία, τον Γιώργο και την Εριέττα, που χάρηκαν πολύ. "Βέβαια, η Μπιάνκα τώρα με ρωτάει "μα πού είναι το μωρό;". Και της λέω "αγάπη μου, στην κοιλίτσα μου"" λέει εξηγώντας πως μόλις τώρα που μπήκε στον 5ο φούσκωσε η κοιλίτσα της, όπως είχε συμβεί και στην πρώτη της εγκυμοσύνη. 

Θυμάμαι πως όταν ήταν έγκυος στην Μπιάνκα είχε ένα θέμα με το φαγητό. "Και τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν μπορώ να φάω. Νομίζω πως τελικά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης σε μένα δεν βοηθούν στο φαγητό. Όμως δεν είχα ιδιαίτερες ναυτίες ούτε έκανα εμετούς, απλά δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη. Θέλω να τρώω υγιεινά. Προτιμώ φασολάκια, φακές, φρούτα και λαχανικά. Λες το παιδί να βγει vegan; Τι να πω!" λέει η όμορφη μανούλα που έχει πάρει μόλις δυόμισι κιλά.

Πηγή: peoplegreece.com (ΣΟΝΙΑ ΚΑΖΟΝΙ)