Ντορέττα Παπαδημητρίου - Τέλος στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ;

Δεύτερη αποχώρηση από τον ψυχαγωγικό τομέα του ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχουμε λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVNea δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, φαίνεται πως μετά το πέρας της προβολής των μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων του παιχνιδιού "Κάνε Παζάρι", η γνωστή παρουσιάστρια ενδεχομένως να μην κάνει κάτι καινούργιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Είναι γνωστό, βέβαια, πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέχρι και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν συνεχώς σε συζητήσεις αφού το όνομά της είχε "παίξει" για πολλά projects, τα οποία είτε αρνήθηκε η ίδια να παρουσιάσει, είτε πάγωσαν για ξεχωριστούς λόγους το καθένα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι οριστικό μέχρι στιγμής. 

Αν όντως βέβαια η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρεθεί οριστικά εκτός ΣΚΑΪ το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" μένει και πάλι χωρίς παρουσιάστρια, αφού οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν την Ντορέττα να αναλαμβάνει την παρουσίασή του και η Ευαγγελία Αραβανή να μετακινείται στην παρουσίαση του "My Style Rocks". Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την Ευαγγελία Αραβανή και μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη δεν υπάρχει άλλη γυναίκα παρουσιάστρια ψυχαγωγικού περιεχομένου στον σταθμό.

Πηγή: yupiii.gr (Άλκης Αλεξάνδρου)