Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι έτοιμος για μία νέα εκπομπή-πρόκληση την φετινή χρονιά. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον στον ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή να ετοιμάζει το δικό του late night show.

Πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε μέσω instagram πως στο πλευρό του θα βρίσκεται σίγουρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ωστόσο δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς εκτός από τις συνεντεύξεις του παρουσιαστή, η εκπομπή θα έχει μορφή πάνελ με την ομάδα να σχολιάζει με διαφορετικό τρόπο την επικαιρότητα. 


Μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται και ο Θανάσης Πασσάς, που γνωρίσαμε για τα καλά μέσα από την εκπομπή "Ό,τι να 'ναι" στον ΣΚΑΪ και τις ανατρεπτικές του συνεντεύξεις και τα σκετς. Αυτή την περίοδο, ο Θανάσης εκτός της σατιρικής εκπομπής κάνει και πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, μαζί με την σύντροφο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς. 

Μεταξύ άλλων ονομάτων στην ομάδα ενδέχεται να βρίσκεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ οι ιθύνοντες ψάχνουν για ένα ακόμη άτομο, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι γυναίκα.

Πηγή: peoplegreece.com